Taalcursus en Talen leren

Cursus Nederlands
Boertiengroep biedt verschillende trainingen en cursussen aan, waaronder cursussen Nederlands. Wilt u op een leuke en professionele manier uw Nederland verbeteren, dan bent u hier aan het juiste adres.
Executive MBA
Als ervaren manager bent u door de wol ververfd. Toch loopt u dagelijks tegen vraagstukken aan waar u niet meteen antwoord op heeft. En stuit u op situaties die vragen om specifieke kennis. Situaties die vragen om een brede orientatie en inventieve oplossingen.
Janeth Isabel Quispe Paño
Spaans leren bij AMAUATA in Peru en Argentinië. Talenscholen in Cusco en Buenos Aires. Spaanse les, vrijwilligerswerk, accommodatie en tours. Leer de Spaanse tal


Nederlandse les Apeldoorn
FrankentaleNT2 Voor uw lessen Nederlands, Nederlands als tweede taal, inburgering en alfabetisering. Individueel of in groepen. Thuis of op uw bedrijf of school.
spaanse cursus
Babylon Idiomas bied je de mogelijkheid om in de beste bestemmingen in de Spaanstalige wereld een Spaanse cursus te volgen.
Taal in praktijk
Spaans leren in Barcelona, Granada, Sevilla, Valencia, Salamanca, San Sebastian, Ibiza. Vrijwel iedere maandag beginnen. Individueel of in groepsverband. Beginner of gevorderde. Voor een week of voor langer dan een jaar.
taalcursus Engels
Een taalcursus Engels met Education First kun je volgen in maar liefst 3 continenten
TaalcursusZoeker.nl
Taalcursuszoeker.nl is een gebruiksvriendelijke site voor iedereen, privé en zakelijk, die vandaag nog een start wil maken met het volgen van een taalcursus. Bent u op zoek naar een taalcursus maar heeft u geen idee of dit bij u in de buurt kan? Op de taalcursus site voor lerend Nederland staan alle aanbieders van alle cursussen op een rij zodat u direct aan de slag kunt bij een taalcursus instituut bij u in de buurt!