Algemeen

BBL opleiding
Als je een BBL-opleiding via het Spring Instituut volgt, hoef je niet meer naar school. Je volgt je opleiding namelijk via een online leeromgeving.
Bcollege online managementcursussen
Bcollege is het nieuwste medium om online uw kennis te vergroten. Bij Bcollege volgt u in uw eigen tempo en op ieder gewenst moment uw cursus of seminar naar keuze voor een gering bedrag. U kunt de cursus of het seminar zo vaak herhalen als u zelf wilt. Het aanbod van Bcollege bestaat uit online cursussen, online seminars en boeken/DVD's.
BHV cursus
BHV cursus


Bijles Leiden
Instituut MENTOR werd ruim 10 jaar geleden door Peter Wietsma opgericht. Als docent moderne vreemde talen en leerlingbegeleider is hij werkzaam aan het Visser ’t Hooft Lyceum in Leiden en organiseert na schooltijd bijlessen en studie- / huiswerkbegeleiding in Haarlem, Leiden en omstreken.
Bijlescoach.nl
Bijlescoach.nl is een initiatief van twee studenten. Een student commerciële economie en een student Pabo. Bijlescoach.nl is een bedrijf gespecialiseerd in het koppelen van bijlesvragers aan bijlesgevers. Binnen de maatschappij van tegenwoordig is het voor veel mensen belangrijk om optimaal te presteren. Men wordt opgeslokt door het drukke leven en de drang om carrière te maken. Niet alleen volwassenen worden op deze manier onder druk gezet. Ook van kinderen wordt (op jonge leeftijd) veel verwacht. Ouders/verzorgers willen het beste voor hun kind. Thuis en op school wordt hard gewerkt om leerlingen op hun eigen niveau optimaal te laten presteren. Toch zijn er leerlingen die niet met de stroom meekomen en achterstanden oplopen. Ouders/verzorgers gaan op zoek naar alternatieven, zoals bijles of privéles, die aansluiten bij hun visie op het ontwikkelen en opvoeden van hun kind. Wij willen ouders/verzorgers een bijlescoach bieden die het kind op een veilige en leuke manier optimaal op eigen niveau laat presteren.
BijlesGezocht
BijlesGezocht staat garant voor kwaliteit in bijlessen, huiswerkbegeleiding en examentrainingen voor basis en middelbare scholieren. Wij, als KvK erkend bedrijf, bieden u individuele bijles, huiswerkbegeleiding en examentrainingen aan in: Almere, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht. Leerlingen van het basisonderwijs (groep 3 t/m groep 8) kunnen voor onder andere rekenen, taal, spelling, tekstbegrip, topografie en lezen terecht bij een bijlesdocent of huiswerkbegeleider. Ook CITO-toetsen en ENTREE-toetsen worden getraind. Voor klas 1 t/m 4 van het VMBO (alle richtingen), klas 1 t/m 5 HAVO (alle profielen) en klas 1 t/m 6 van het VWO (zowel Atheneum als Gymnasium, alle profielen) bieden wij bijles en huiswerkbegeleiding voor de vakken: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Latijn, Grieks, aardrijkskunde, geschiedenis, economie, M&O, wiskunde, scheikunde, natuurkunde, biologie en maatschappijleer. Examentrainingen zijn er voor 4 VMBO, 5 HAVO en 6 VWO voor de vakken: Biologie, economie, M&O, natuurkunde, scheikunde en wiskunde A, wiskunde B en wiskunde C. Tevens bieden wij begeleiding op maat voor kinderen met een PGB (rugzakje).
Bijlesnetwerk
Bijlesnetwerk is een landelijk bijlesinstituut. Bij Bijlesnetwerk is het mogelijk om bijles aan huis te volgen in iedere studentenstad. Je kunt bijles volgen in alle vakken voor de middelbare school.
Cijfers ( school ) veilig online
Op http://www.puntenlijst.eu kan makkelijk ingesprongen worden op het beschikbaar komen van schoolcijfers. In overleg met student / scholier, docent en de beheerder van de site kunnen schoolcijfers veilig en snel ingezien worden. http://www.puntenlijst.eu is een particulier initiatief en er zijn geen kosten aan verbonden. Student/leerling en docent hebben toegang tot statistische gegevens en histogrammen. Voor alle duidelijkheid: de site is bestemd om docenten vooral ook individueel de mogelijkheid te bieden schoolcijfers te publiceren. Onafhankelijk van een cijferadministratie. Ingeleverde access, excel of word bestandjes worden na inlevering, dezelfde dag nog aan de database toegevoegd. Meer uitleg vind je op http://www.puntenlijst.eu.
Creatief Kappers College
Creatief Kappers College heeft als doel om van elke student een complete, trendy, moderne kapper m/v te maken.
CSR Center
CSR Center is the global, interactive community for students of Corporate Social Responsibility and all fields relating to it.
de Tamarisk
Protestants Christelijke Basisschool de Tamarisk te Biddinghuizen, Flevoland
de Weger remedial teaching en coaching
De Weger Remedial teaching en coaching helpt kinderen en ouders met leer , studie, lees en gedragsproblemen.
Deeltijdopleidingen
Zoek je een opleiding in deeltijd hbo of wo? Wil je naast het leren ook gewoon blijven werken, dan zijn deeltijdopleidingen ideaal voor jou. Vooral in het HBO zijn er veel opleidingen die je ook in de deeltijdvariant kan volgen. Misschien wil je werkgever ook de studiekosten betalen, als de opleiding in jouw werkveld ligt. Omdat een goed overzicht belangrijk en handig is, kun je op deze site een compleet overzicht vinden van alle deeltijdstudies voor een HBO- en universitair diploma.
Digitale schoolborden
Tripplevision is een jong, dynamisch en innovatief bedrijf. Binnen enkele jaren zijn wij uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van interactief presenteren. Tripplevision is een onafhankelijke leverancier van digitale schoolborden. Ook bieden wij uiteraard hoog/laag systemen aan. Daarbij is er een LCD Touchscreen en mobiele uitvoering leverbaar.
Dimmie Uittenbogaard
Bijles Company is een organisatie die bijlessen en huiswerkbegeleiding voor het middelbare onderwijs verzorgt in Rotterdam en omgeving; voor zowel VMBO, HAVO, VWO als gymnasium leerlingen. Voor alle vakken, die op deze scholen onderwezen worden, kan de Bijles Company hulp bieden.
DTS veilighedsopleidingen Emmen
De opleider op het gebied van veiligheid en vakbekwaamheid. BHV / VCA / AED / EHBO /
Dyslectisch
SEN Support is een bedrijf dat kinderen met speciale onderwijsbehoeften in het primaire basisonderwijs ondersteunt en begeleidt. Het kan daarbij gaan om kinderen met of zonder rugzak indicatie. Daarnaast biedt SEN Support ondersteuning bij het verbeteren van het zorgsysteem en de leeromgeving binnen het onderwijs.
Edunova
Scholen voor praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs, maar ook die voor middelbaar beroepsonderwijs hebben een missie: zoveel mogelijk leerlingen laten uitstromen naar een passende baan. Dat is geen eenvoudige opgave. Daarom ondersteunt Edunova onderwijsinstellingen bij het vernieuwen en verbeteren van de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Dat gebeurt op verschillende manieren en vanuit verschillende rollen. Als adviseur, als projectmanager, als procesbegeleider of als trainer. Het doel is altijd hetzelfde: leerlingen de mogelijkheid bieden het beste uit zichzelf te halen.


Goalgetters Bijles
Goalgetters verzorgt bijles aan middelbare scholieren van 1 VMBO tot 6 gymnasium in regio Rotterdam
kappers oplaeiding Afanty
Kappers opleiding tot allround kapster in 2 jaar tijd!
Kleurplaten, foto's en knutsels voor het onderwijs
Op deze site vindt je een grote verzameling van meer dan 10 000 educatieve afbeeldingen voor het onderwijs. Dit zijn Kleurplaten, prenten in kleur, foto's en knutselwerkjes, gerangschikt in categorieën die gebruikt worden in het basis/primair onderwijs
MultiDidact
MultiDidact is één van Europa's grootste opleidingsinstituten. En behoort tot de top van opleiders op het gebied van computer-, kantoor- en beroepsopleidingen. De opleidingen en trainingen zijn gebaseerd op de beroepspraktijk en hebben als doel te helpen bij het ontplooien van de persoonlijke carrière. MultiDidact blijft bezig haar opleidingsaanbod ontwikkelen, vernieuwen en verbeteren, op basis van de vraag vanuit de (arbeids)markt. Met opleidingen en trainingen die arbeidskansen vergroten, op vele gebieden. Om zo samen te groeien!
MVO opleidingen
MVO-opleidingen biedt praktijkgerichte en post-academische avondcolleges, opleidingen, leergang, Internationale en Nationale Master en leergang voor promovendi rond duurzaam en verantwoord ondernemen.
NedCert
BHV bedrijfshulpverlening
NLP Opleiding
De Academie voor Psychologica verzorgt gedegen en erkende opleidingen op het gebied van NLP coaching en counseling.Een NLP opleiding is een communicatieopleiding met een sterke nadruk op persoonlijke ontwikkeling. Immers, in communicatie ben jij je eigen instrument. Kijk snel op de website voor meer informatie.
OBA Opleiding, Bemiddeling & Advies
Uw opleidingsbureau voor onder andere vca basisveiligheid, vca turks , vca pools, vca engels, vca duits en onder andere heftruck cursussen.
Opleiding secretaresse
De beste opleiding tot secretaresse!
Opleiding, Bemiddeling & Advies
vca cursussen en examens in verschillende talen iedere week. Waaronder vca Turks
Orthotheek.org, De digitale orthotheek
De digitale orthotheek is een online bibliotheek met sites voor en door het onderwijs. Ook is er een forum aanwezig.
Rekenspelletjes
Hier vind je informatie over leuke rekenspelletjes voor thuis of in de klas.
Remedial Teaching Tilburg
Remedial Teaching Praktijk Tilburg (RT) geeft hulp op maat aan leerlingen met specifieke leerproblemen zoals bij het leren lezen, schrijven, rekenen en het spellen, Dyslexie, woordblindheid, rekenblindheid,
Schoolcijfers, statistieken en histogrammen
http://www.puntenlijst.eu maakt het online administreren van schoolcijfers makkelijk. In overleg met student / scholier, docent en de beheerder van de site kunnen schoolcijfers veilig en snel ingezien worden. http://www.puntenlijst.eu is een particulier initiatief en er zijn geen kosten aan verbonden. Student/leerling en docent hebben toegang tot statistische gegevens en histogrammen. Voor alle duidelijkheid: de site is bestemd om docenten vooral ook individueel de mogelijkheid te bieden schoolcijfers te publiceren. Onafhankelijk van een cijferadministratie. Ingeleverde access, excel of word bestandjes worden na inlevering, dezelfde dag nog aan de database toegevoegd. Meer uitleg vind je op http://www.puntenlijst.eu .
Stagehulpsuriname
Stage lopen in Suriname
sterrenstages
Publicatie van wereldwijde MBO en HBO Stageplaatsen binnen de Horeca, Toerisme, Evenementen en Facilitair. Ook voor specifieke stageplaats zoekopdrachten
Studentenbijles
Studentenbijles verzorgt bijlessen in alle middelbare school vakken aan scholieren maar ook universitaire vakken aan studenten. De bijlessen worden door studenten gegeven. Een ideale bijbaan met goede verdiensten en flexibele werktijden.
Studieplan thuisstudies
Studieplan biedt ruim 100 verschillende thuisstudies tegen de laagste prijs en beste kwaliteit! Start bij Studieplan wanneer je zelf wilt en studeer in je eigen tempo wanneer het jouw uitkomt! Bovendien schrijf je je in zonder risico je krijgt je studie namelijk 10 dagen op proef thuis gestuurd. Klik hier en kijk welke cursus jij wilt volgen!
Taalhulp.nl
Taalhulp.nl geeft trainingen op het gebied van schriftelijke communicatie en helpt bij het ontwikkelen van een huisstijl op taalgebied.
Te Manaia
Een bedrijf waar jongeren en ontwikkeling centraal staan.
ToetsJeKennis.nl
ToetsJeKennis.nl is het nieuwe leren online. Eén digitale leeromgeving met multimediale toepassingen ter ondersteuning van het leren, oefenen en slagen.
Trajectplanner Leermanagementsysteem
Vernieuwend leermanagementsysteem voor modern onderwijs!
Transportopleider.nl
Transportopleider.nl de grootste vervoers en logistieke opleider
www.leerwegenwacht.nl
De Leerwegenwacht biedt individuele onderwijsondersteuning via Internet voor het Voortgezet- en BeroepsOnderwijs
www.socw.nl
Met de kennis opgedaan in deze opleiding kunt u gedegen en onderbouwde adviezen geven op orthomoleculair gebied, waarbij er een brug wordt geslagen tussen reguliere en additieve/ complementaire geneeswijzen.
Zinnige Stages
Zinnige Stages is dé online stagebank die goede doelen, non-profit organisaties en bedrijven met duurzame ambities koppelt aan studenten met een maatschappelijk verantwoorde drive! Naast deze dienst kunnen studenten ook stagetips krijgen en een voorbeeld curriculum vitae inzien.