Makelaars Nederland

Aankoopmakelaar De Onderhandelmakelaar
Aankoopmakelaar De Onderhandelmakelaar introduceerde in 1998 als eerste in Nederland een onderhandelingsbonus op basis van 'no-cure, no-pay'. Intussen zijn wij de grootste aankoopmakelaar van Nederland.
aankoopmakelaargelderland
Service en duidelijkheid van begin tot eind! Wist u dat wij: •werken op basis van no-cure no-pay? •werken op basis van prestatiecourtage? •een heel voordelig tarief hanteren? •ook in de avonduren en het weekend bezichtigen? •ook buiten kantooruren bereikbaar zijn? •gecertificeerd zijn? •u behoeden voor juridische-, bouwkundige- en financiële valkuilen en risico's? •u begeleiden vanaf het moment dat u een woning op het oog heeft tot aan de overdracht bij de notaris? •actief mee op zoek gaan naar uw droomwoning? •enkel uw belangen als koper van begin tot eind behartigen? •een vrijblijvend en eerlijk advies geven? •professionals en sterke onderhandelaars zijn? •de woningmarkt door en door kennen? •geen enkele binding met (lokale) makelaarskantoren hebben waardoor wij objectief de onderhandeling in kunnen gaan?
AankoopManager
AankoopManager verzorgt de aankoop van uw huis, woning of appartement en gaat verder waar de gewone makelaar stopt.


ABON voor totaal VvE beheer
Adviesbureau Bouw en Onderhoud Nederland biedt U een compleet programma om het beheer van Uw Vereniging van Eigenaars te verzorgen. Dit houdt voor U in dat ABON zowel het administratieve, het financiële als het technische VvE beheer voor U kan uitvoeren.
Apeldoorn NVM makelaar
Jong en actief makelaarskantoor, actief in o.a. Apeldoorn, Beekbergen, Vaassen, Ugchelen en Wenum-Wiesel, lid NVM en aangesloten bij de makelaarsorganisatie Coldwell Banker Makelaars (40 vestigingen in Nederland). Veel transacties in het exclusieve segment.
Appartement verhuren
U vindt in RNC Wonen dé specialist voor de huur en verhuur van huurwoningen. Van appartement tot huurhuis en van studio tot villa: binnen korte tijd helpen wij u met het huren of verhuren van uw huurwoning en alles daaromheen.
Beaufort Bedrijfsmakelaar Nijmegen e.o.
Beaufort Bedrijfsmakelaar Nijmegen e.o.
Boekholt + Partners Makelaardij Groningen
Boekholt + Partners Makelaardij is een gerenommeerd en deskundig NVM kantoor uit de stad Groningen met actieve en uitstekend opgeleide makelaars. Groot in aankoop en verkoop woningen.
Droomhuis Makelaardij
Droomhuis Makelaardij biedt u een persoonlijke en deskundige dienstverlening. Dit met het doel de aanschaf van uw droomhuis te verwezenlijken dan wel een goede transactie te realiseren bij de verkoop van uw huidige woning. Voor een vrijblijvend verko
Dstrct Amsterdam
Dstrct Amsterdam de makelaar gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van woningen in Amsterdam!
Exclusief Wonen Nederland
Het aanbod met de mooiste villa's, landhuizen, herenhuizen, grachtenpanden en woonboerderijen in Nederland
GetijenVeld Farwest
48 eengezinswoningen, 10 woon-/werkwoningen en 4 maisonettes. Met de bouw van deze 62 eengezinswoningen is in Geuzenveld-Slotermeer gestart met de eerste fase van het nieuwbouwproject GetijenVeld.
Hendriks Makelaardij
Een eigen huis. Voor de meeste mensen één van de belangrijkste ingrediënten voor levensgeluk. Maar ook één van de lucratiefste manieren om een fiscaal aantrekkelijke spaarpot op te bouwen. Blijft de vraag: wat is de beste manier om aan zo'n eigen huis te komen of om het juist op de meest rendabele wijze te verkopen? Hendriks Makelaardij geeft daar een uniek antwoord op. Bij Hendriks vindt u alle expertise onder één dak. Of het nu gaat om aan- of verkoopbemiddeling van onroerend goed, huur, verhuur, een onafhankelijk hypotheekadvies op maat, project- en adviesbegeleiding bij nieuwbouw: u bent bij ons aan het juiste adres. Ook zijn wij thuis in de wereld van verzekeringen.
Huis verhuren Eindhoven
Brick Vastgoed is uw partner m.b.t. huur, verhuur en vastgoedbeheer van particulier onroerend goed in de regio Eindhoven. Ons kantoor is gevestigd op een zeer representatieve locatie in het Zuiden van Eindhoven, nabij de snelweg en met gratis parkeerplaatsen.
Huis verkopen
ERA makelaardij Van der Meer uw makelaar voor Utrecht en Regio. Huis verkopen? kijk dan eens op www.meer.nl
Huisjesland
Huizen kopen en verkopen doe je bij Huisjesland!
Huurwoning
Huurwoningen.nl is een onafhankelijk initiatief met als doel de huurder en verhuurder met elkaar in contact te brengen. Het plaatsen van woonruimte en een oproep 'te huur gezocht' is geheel kosteloos.
Huurwoningen
Van studiohuurwoningen tot grote eengezinswoningen. Wij verzamelen huurwoningen en huizen van alle grootste makelaars in Nederland op één plaats zodat u uw nieuwe huurwoning gemakkelijk kan vinden. Zoek in onze database naar een Nederlandse huurwoning en vind uw perfecte Nederlandse huurwoning vandaag!


Huurwoningen.org
Huurwoningen.org - Dé organisatie voor het vinden van huurwoningen, huizen en kamers in heel Nederland. Gratis toegang tot alle huurwoningen en direct contact met de aanbieder. Vind snel een passende woning. Een woning huren begint bij huurwoningen.
Ileso
Aankoopmakelaar Regio Weert en Eindhoven. Dat de makelaar vaak een rol speelt bij de verkoop van een woning is heel normaal. Voor het kopen van een woning geldt dit niet, en dat is vreemd. Het zoeken, vinden en kopen van een woning is namelijk een gecompliceerd proces met belangrijke (financiële) gevolgen. Tijdens het kopen van een huis komen er veel zaken op u af. U moet in korte tijd veel belangrijke beslissingen nemen. Hoe reëel is de vraagprijs? Met welke juridische zaken moet ik rekening houden? Doet u een bod met ontbindende voorwaarden? Kennis van zaken is daarbij van groot belang. Gezien de kennis en ervaring die wij hebben opgedaan in de onroerend goed markt kunnen wij u bij het aankooptraject van een woning helpen. Daarbij zullen wij als aankoopmakelaar uw belangen als koper behartigen. Zo zullen wij de woningen die we samen met u bezichtigen grondig bekijken en eventueel, in overleg met u, een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren. Dit alles om er voor te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij het voeren van de onderhandelingen, met als doel uiteraard de beste aankoopprijs voor u, evenals bij de juridische afhandeling zullen wij op een professionele wijze adviseren. Tot slot begeleiden wij u op de dag van de overdracht bij de eindoplevering en bij het ondertekenen van de aktes bij de notaris. U kunt bij ons dus terecht voor een professionele begeleiding voor een van de belangrijkste aankopen van uw leven. U kunt daarbij kiezen voor een volledige begeleiding of een begeleiding in deelpakketten. U bepaalt dus zelf wat u van ons verwacht en waarvoor u ons inschakelt. www.ileso.nl/aankoopmanagement-...
Interim vastgoedbeheer
Via interim vastgoedbeheer kan men voordelig woningen of bedrijfspanden tijdelijk huren.
Klavermakelaardij
Klavermakelaardij is gespecialiseerd in landelijk wonen. U kunt Geert Klaver volgen op TV in het programma hooge hakken strakke pakken.
Landelijk wonen Klaver
Wonen op het platteland heeft veel voordelen, één daarvan is de rust. Vaak net buiten de grote stad kun je al groots en landelijk wonen. Voor de koopjes uit de markt moet je misschien wat verder weg. Wij proberen een overzicht bij te houden van mooie woon locaties in heel Nederland.
Lenders Makelaardij
Uw persoonlijke en professionele makelaar in de regio.
Makelaar Schuerhoff
Schuerhoff Makelaardij is een ervaren partner op het gebied van onroerend goed. U kunt bij de makelaardij terecht voor uw hypotheek, aankoop, verkoop, aanhuur, verhuur, taxatie van uw woning of bedrijfsonroerend goed.
Makelaarshuijs Eikelenboom
Makelaarshuijs Eikelenboom is een jong, dynamische makelaarskantoor met veel ervaring! Wij zijn gevestigd op een uitstekend bereikbare locatie nabij het centrum van Hoofddorp met parkeermogelijkheden voor de deur. We zijn gespecialiseerd in het verkopen, aankopen en taxeren van woonhuizen en appartementen. Huur en verhuur behoort ook tot onze specialisatie evenals advies en verkoop van nieuwbouwwoningen en uitponden van huurwoningen.
MooiHuys Makelaars Taxateurs
MooiHuys Makelaardij, NVM makelaar en taxateur Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar. Makelaars en taxateurs voor taxatie, verkopen van uw woning met Funda of het kopen van een nieuw huis. Tevens bedrijfsmakelaars voor aankoop, verkoop, huur, verhuur en taxatierapport van uw bedrijfs onroerend goed BOG. Gespecialiseerd in woningtaxaties en bedrijfstaxaties
nl-wonen
Wat wilt u bij de (ver)koop van uw huis? Aandacht voor uw wensen, duidelijke communicatie en realistische informatie? Dan zit u goed bij NL-wonen. Wij beloven geen dingen die we niet kunnen waarmaken maar maken wel waar wat we beloven.
NVM Aankoopmakelaar
Eigen NVM aankoopmakelaar voor een laag en vast tarief van € 1.249,- inclusief btw en bijkomende kosten
NVM Makelaars
Bent u op zoek naar een NVM makelaar? De NVM makelaars van Hofstede Makelaardij zijn u graag van dienst met hun actieve en verkoopgerichte bemiddeling.
Ons huis te koop
website voor het aanbieden van koop woningen of huur woningen zonder tussen komst van een makelaar.makelaars kunnen tegen een gereduceerde prijs hun woningen op deze site te koop zetten.
Pieters Makelaardij
Een makelaar die weet wat je als verkoper of koper wilt. Een makelaar die niet zomaar een huis aan je wilt verkopen, maar die op deskundige wijze je woonwensen vervult!
RELO Wonen
RELO Wonen is een van de grootste aanbieders van tijdelijke woonruimte in Noord-Holland. RELO Wonen bemiddelt tussen huurder en verhuurder en zorgt voor de juiste match op basis van zoekcritaria en gewenste kandidatenprofiel.
Riant Makelaars Groningen NVM
Actief en deskundig makelaarskantoor in de stad Groningen, lid NVM. Gespecialiseerd in verkoop en aankoop van woningen. Ook verhuur en taxaties.
Rosenberg Van Leusden Makelaars
RVLmakelaars, uw makelaar in Utrecht, de makelaar in Utrecht-Oost. Bij verkoop van uw woning of wanneer u een huis wilt kopen via een vernieuwend nvm makelaarskantoor.
Rosenberg Van Leusden Makelaars
NVM Makelaars en Taxateurs in Utrecht Oost
Seniorenwoning
Ontdek het aanbod van seniorenwoning in Eindhoven. Bekijk het ruimte en betaalbare aanbod seniorenwoningen te koop en te huur op Wooninc.nl.
Tilburg Taxatie
Tilburg Taxatie is een onafhankelijk taxatiebureau en wordt gerund door Mariska van Hooft, gecertificeerd Register Makelaar Taxateur onroerende zaken. Tilburg Taxatie is gespecialiseerd in woningtaxaties en energielabels. Taxateur voor Tilburg,
van Ommen Makelaardij.nl
Uw VBO makelaar voor de regio Almelo voor taxaties, verkoop, aankoop nu ook vermelding op funda
Woning
Woning.nl is een onafhankelijk initiatief, waarbij de bezoekers gratis alle informatie kunnen vinden over een woning. Door geavanceerde filters kan iedereen zijn droomhuis vinden.
woningenplaatsen.nl
Woningenplaatsen.nl ondersteunt mensen die besluiten om zelf de woning te verkopen.
Wooncheckpunt Makelaar
Het adres voor uw persoonlijk advies van Onroerend goed in Parkstad-Limburg! Een aankoop van een woning geeft veel nieuwe uitdagingen. Hier heb je specialisten voor nodig die betrouwbaar, goed en conform afspraken werken. Heeft U na aankoop van uw vastgoed een van de specialisten nodig? Wij hebben afspraken met betrouwbare bedrijven die u helpen bij de nieuwe woning of bedrijf.
www.rotsvast.nl
Verhuur van woningen. Wonen dordrecht en omstreken.voor Rotsvast woonplaatsen Dordrecht, Sliedrecht, Hardinxveld Giessendam, Alblasserdam, Gorinchem, Leerdam en Papendrecht