Makelaars Buitenland

abovastgoed.nl
ABO Vastgoed & Financieel Advies is een bedrijf dat u begeleidt bij aan- en/of verkoop van uw woning in Nederland en Duitsland, met name de grensstreek Nijmegen, Kleve, Kranenburg, Emmerich en Goch. Ook zijn wij u graag van dienst met het regelen van een passende hypotheek en verzekeringen.
Alanya Vastgoed Bemiddeling
Zoals onze naam aangeeft bemiddelen wij bij de aan- of verkoop van vastgoed in Turkije. Of het nu gaat om een luxe villa, appartement , of bouwgrond, ons team onder Nederlands/Belgisch management zal zorg dragen voor een perfecte begeleiding voor, tijdens en na de aankoop. Alanya Vastgoed Bemiddeling onderscheidt zich in de buitenlandse vastgoed markt, door onze klanten niet alleen een optimale begeleiding te bieden, voor – tijdens - en na de aankoop, maar ook door op een correcte wijze het sociale leven in Alanya te tonen, daar onze stelregel is: wij verkopen niet alleen onroerend goed, maar zeker ook een stukje leven, waar onze klanten op een veilige en vertrouwde manier van moeten kunnen genieten. Onze portefeuille bestaat uit een gevarieerd aanbod van appartementen, villa’s en bouwgronden. Deze projecten zijn door ons uitgezocht op prijs, kwaliteit en ligging. Alle woningen verkeren in de afwerkfase of zijn al gereed voor bewoning en zijn gebouwd door ISO 2001 gecertificeerde bouwondernemingen, kijkt u eens op: www.alanyavastgoed.com en laat Alanya Vastgoed Bemiddeling samen met u op een veilige en vertrouwde manier zoeken naar het project, dat optimaal aansluit bij uw wensen.
auvergne-a-vendre
Onroerend goed in de Auvergne, regio Puy-de-dome noord en grens met de Allier.


Benjamin.porobic
Om uw stap naar het buitenland gemakkelijker te maken, kunt u de hulp inroepen van Tsjechië - Slowakije Totaal.
costa-blanca.nl
verkoop en verhuur van vakantiewoningen in spanje
costa-blanca.nl makelaar
makelaar voor spaanse woningen
costablancamagazine.nl
E-magazine met dagelijks geactualiseerd aanbod aan woningen die aan de Costa Blanca te koop worden aangeboden. Met leuke weetjes en handige links.
house for sale in spain
House for sale bied u meer als 1000 woningen in de kop van almeria. Zowel resale als nieuw, en tevens binnenkort honderden verschillende nieuwbouw projecten van meer als 30 bouwers en promotors
Immobob woningen Duitsland
Immobob® is een kwaliteitslabel. Het platform geeft alleen woningaanbod van Duitse kwaliteits-makelaars weer. Daarmee bieden wij u betrouwbaarheid, kwaliteit en professionaliteit van de makelaar. Elke bij Immobob® aangesloten makelaar wordt sterk ondersteund in zijn activiteiten en de dienstverlening aan de Nederlandse klant, waardoor uw aankooptraject en emigratie professioneel en gecontroleerd verlopen.
Koopwoningen en huurwoningen in Duitsland
Lohmann & Lohmann helpt u in Duitsland met het direct starten met een door ons reeds opgerichte GmbH of AG, geschikte bedrijfsruimte, belangrijke bedrijfsverzekeringen en geschikte woning of bouwgrond
Lucas Fox - Spanje en Portugal
Een makelaar welke zich op de meest exclusieve en prestigieuze woningen van Spanje en omgeving richt.
Normandie Services
Welkom bij Normandie Services! Ons bedrijf is gespecialiseerd in het beheren en onderhouden van uw (tweede) huis in de departementen Calvados en Manche tijdens uw afwezigheid. Wij leveren diensten om uw eigendommen in optimale staat te houden, zodat inbraak, vernieling en schade voorkomen kunnen worden en u het beste rendement uit uw investering kunt halen.
Onroerende goederen in Italië Marinehaus
Onroerend goed in Italië, Toscanië Ligurië aan de verkoop. Onroerende goederen huizen Bezit aan de zee, huis binnen en het heuvel-land.(Language: NL IT GB DE FR )
Re/Max 1000 - Milfontes
RE/MAX 1000 in V.N. de Milfontes verzekert u van goede service, klantvriendelijkheid en exclusiviteit bij de aan- of verkoop van uw huis in de schitterende kuststreek van de Alentejo, Portugal.
Sun-Life Real Estate Alanya
Sun-Life Real Estate helpt u een eigen huis te hebben aan de Turkse Riviera, of u nu een luxe villa, strandappartement of een offplan investering zoekt.
Sunshine Real Estate Aruba
Uw Nederlandstalige makleaar voor uw vakantiewoning of permanente woonhuis op Aruba. Wij bieden de beste lokaties, de mooiste huizen en een uitstekende service voor kopers en verkopers.
Vakantiehuiskopen.com
Op vakantiehuiskopen.com geven wij een onafhankelijk overzicht van aanbieders van vakantiehuizen in diverse landen.
Vastgoed te koop Portugal
Makelaars voor Portugal met onroerend goed te koop in Algarve, Lissabon, Zilver kust, Douro, Madeira en Alentejo. Ruim aanbod van diverse soorten vastgoed in Portugal . Open 7 dagen per week. Bel +351 91 282 6969 voor gratis Property find service.


immo-morvan
U zoekt een tweede huis of u wilt zich vestigen in de Morvan (Bourgogne, Frankrijk)? Kijk dan eens op mijn website! Ik ben verbonden aan het makelaarskantoor Immobilière du Château in St. Honoré les Bains.
2e huis kopen in Oostenrijk
Dé specialist voor een tweede huis in Oostenrijk.
Coldwell Banker Curacao Real Estate
Als woningverkoper of woningkoper wilt u alleen het allerbeste. Dat betekent een makelaarskantoor dat beschikt over vakkennis, voldoende marketingmiddelen, een uitgebreid netwerk, integriteit, ruime ervaring en gedreven en professionele medewerkers. U bent op zoek naar een Coldwell Banker makelaar.
matchinghouse
Eenvoudig zoeken naar de woning met uw specifieke wensen. Wij vinden uw droomhuis snel en kostenloos.
Appartementen Spanje
Wij bieden top-appartementen in het luxueuze Residential Alhambras 1 nabij Murcia in Spanje. Het 5-sterren complex, bevindt zich in de urbanisatie van Mosa Trajectum.
Aanbod en vraag Duitsland met Grenshuizen
Wonen in Duitsland met Grenshuizen voor huurwoningen en koopwoningen (grenswoningen).Totale verzorging emigratie; van hypotheek tot aan aanmelding gemeente in Duitsland.Huren en kopen in Duitsland.Gratis zoekopdracht voor koopwoning koophuis of huurwoning huurhuis.
HS Properties
Onroerend Goed aan de Costa Blanca Zuid. Appartementen, villa,s, huizen, winkels,loodsen en bars. Nu ook huurkoop!!!
Duitsland - Rainer Elsmann Immobilien
Duitsland - woninganbod en advies Makelaar regio Elten, Emmerich, Ress, Isselburg, Anholt, Suderwick, Bocholt, Kleve, Goch, Kranenburg, Kalkar
Koophuis buitenland
Wij zijn anders van Aanbod tot Zekerheid. In tegenstelling tot vele andere aanbieders beperken wij ons tot slechts 3 projecten waarmee we volledig op de hoogte zijn. Onze projecten zijn gelegen in Egypte, Albanië en Kroatië.
secondhome-abroad
Platform waar we iedereen uitnodigen die interesse heeft in koop, verkoop, huur en of verhuur van recreatie woningen in het buitenland. Professionals en particulieren kunnen gratis hun vastgoed uploaden.
HS Properties *Costa Blanca Zuid*
Vast Goed aan de Spaanse Costa Blanca. Meer dan 400 woningen in ons bestand!!!
Fyode.com
FYODE.com is het NIEUWE onafhankelijk platform voor woningen in heel Europa. In de databank kunnen objecten worden gezocht en GRATIS geplaatst met een directe link naar bestaande advertenties. Voordelen: geen tussenkomst door FYODE.com directe LINK naar bestaande advertenties automatisch professionele VERTALING in 7 talen 12 maanden GRATIS adverteren automatische BEËINDIGING van de looptijd
B&L Promotions Costa Blanca
B&L Promotions is een gerenomeerde makelaar, gevestigd in Orihuela Costa, Alicante. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in onroerend goed verkoop in Spanje in zowel nieuwbouw als gebruikt onroerend goed.
Algarve; groot aanbod, lid NVM
Groot aanbod in de Algarve (ca. 500 objecten), deskundige (en nederlands sprekende) makelaar ter plaatse, lid NVM en aangesloten bij de internationale makelaarsorganisatie Coldwell Banker Makelaars. Ook aanbod in de Provence ( www.hage-provence.nl )
Villa kopen Cote d'Azur
Villas Cote d'Azur te koop | Huis kopen Cote d'Azur. Ons villa aanbod Cote d' Azur. Bij de aankoop of verkoop van onroerend goed in Frankrijk / Villas Cote d'Azur moeten veel dingen geregeld worden. Vakantiehuis te koop zuid frankrijk. Praat met Nederlands sprekende makelaar aan de Cote d'Azur. Prima begeleiding. luxe woningen te koop Zuid Frankrijk, Makelaar Franse Riviera, villa en nieuwbouw verkopen Cote d Azur, Luxe Villas kopen Cote d'Azur
Natascha Baan
Een internationale verhuizing regelen met internationaalverhuisadvies.nl. Gemakkelijk meerdere offertes aanvragen voor internationaal verhuizen.
maison les combrailles
Wij helpen u van A tot Z in uw zoektocht en aankoop van uw droomhuis in de Auvergne (Frankrijk)
maison les Combrailles
Wij begeleiden u van A/Z in de zoektocht naar uw droomhuis in de Auvergne - Frankrijk
www.tierra-mallorca.com
Bij de koop of verkoop van uw onroerend goed, op zoek naar en huur woning/ huis zoals en vakantieverblijf staan wij u met onze vakkennis en vriendelijke service vanaf het begin tot het einde ter beschikking. Op onze internetsite vind u en groot aantal interessante koop en huur woningen op ons eiland Mallorca. Wij bieden u en groot aantal exclusieve landhuizen, villas, stadhuizen, flats, grondstukken, bars, hotels en landhotels
France Estate Services
France Estate Services heeft als onafhankelijk deskundig adviseur sinds 1989 een uitgebreide ervaring en track record opgebouwd met het begeleiden van cliënten bij koop en verkoop van huizen, villas, châteaux en wijndomeinen in Frankrijk. Wij bieden ook assistentie bij de exploitatie en verhuur van huizen in Frankrijk. De ervaring en deskundigheid van de partners garandeert de hoge kwaliteit van de dienstverlening. Dankzij een uitgebreid netwerk van geselecteerde Franse makelaars zijn wij in staat om in Frankrijk een ruim aanbod te presenteren van aantrekkelijke objecten, waarbij wij uitsluitend de belangen van haar cliënten behartigt. Huis verkopen of kopen in Frankrijk? Vraag informatie aan via onze website.
One Care- Bulgaria specialist
One Care is een moderne, platte organisatie met als kernactiviteit; optreden als intermediair voor o.a. verkoop van vastgoed uit Bulgarije. Zo adviseert One Care bij het managen van projecten en veranderingsprocessen in Bulgarije. One Care kan als platte organisatie de kosten beheersbaar houden. One Care bemiddelt (bouw-)kavels, onroerend goed voor particulieren, investeerders, instellingen en bedrijven. Bij onroerend goed richt One Care zich vooral op de regio Dobrich op ongeveer 500 km van de hoofdstad Sofia. Dobrich ligt in het Noord Oosten van Bulgarije, 60 km verwijdert van de stad Varna. Voor meer informatie neem contact met ons op in Rotterdam of via onze website.
remax
groot aanbod van onroerendgoed in heel Portugal in alle prijsklasse,tevens veel objecten van alle portugese banken in de verkoop tegen speciale voorwaarden. Uw contactpersoon is Hans Klerx,bereikbaar op 00351965615000
Groep Caenen
Groep Caenen is de vastgoedspecialist aan de Belgische Kust. We beschikken over het ruimste aanbod aan appartementen / huizen / garages te koop of te huur op jaarbasis dit zowel in herverkoop als in nieuwbouw. Groep Caenen als bouwpromotor beschikt over een 30-tal nieuwbouwprojecten in eigen beheer.