Locaties

Avondje uit Brabant
Feesterij Barouge staat garant voor een gezellig avondje uit in Brabant voor iedereen. Of het nu gaat om de hele familie, het hele bedrijf, de sportclub of de vriendenclub, bij ons is iedereen welkom. Onder het motto: ?goed foudt? en ?personal touch? zorgen wij ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft.
De volksabdij
De Volksabdij is een ideale locatie voor iedereen die een rustige omgeving zoekt voor o.a. zakelijke activiteiten, studie, bezinning, meditatie, sport, feesten en overnachtingen
De Vrijburcht online
Heeft u een zaal of ergens ruimte voor nodig ? Dan bent u bij "De Vrijburcht" in Heemskerk van harte welkom.


feestzaal eindhoven
Partycentrum Musis Sacrum voor een perfect verzogde bruiloft, personeelsfeest enz. Ook All Inclusive
Partyschip: Succes anno 1897
Een unieke nostalgische luxe en stijlvolle salonboot. Voor (zakelijke) bijeenkomsten, evenementen, ontvangsten, productpresentaties, allerhande feesten en opnames. Ook als trouwlocatie! Vanuit de thuishaven Kampen of iedere andere bereikbare plaats.
strandpaviljoen De Zeemeeuw
Onze gezellige strandtent is officiele trouwlocatie van de gemeente Noordwijk. Voor groepen vanaf 20 personen bieden wij tal van sportieve en creatieve activiteiten, kun je kiezen uit vele barbecuearrangementen, lunches en brunches en themafeesten. Een sfeervolle gelegenheid voor 'gewoon een feestje' tot en met een groot bedrijfsevenement.
Sulis
Het is noodzaak om van tijd tot tijd met enige creativiteit op onvergetelijke wijze uit te pakken. Personeel, klanten, relaties, prospects, directie, managementteam en shareholders verdienen het om te worden verrast met een boeiend zeilevenement. Zeilen op de Friese meren De Herberg Yndyk ligt aan het Heegermeer en biedt de ideale locatie voor een prachtig evenement aan het water. Met één van onze zeilschepen (Lemster Visserman Aken) kunt u genieten van een verrassende, verzorgde en op maat gemaakte dag. Gaat u voor een spetterende zeilregatta of kiest u voor een zeiltocht op de Friese meren? (10 tot 400 personen) Boarding en vertrek vanuit de Sulis haven, waar onze zeilschepen voor de wal liggen. Karakter, gezelligheid en betrokkenheid Onze Herberg, maar ook onze klassieke zeilschepen zetten alle poorten voor u en uw doelstellingen open. Er waait een frisse wind…, het kan zelfs heerlijk gaan stormen. Let dus op de weersvoorspellingen…! Het nuttige en het aangename komen niet zo vaak samen, bij Sulis regelmatig!
Zéér exclusief partyschip: het stoom-salonschip ?Succes? anno 1897;
Een unieke nostalgische luxe en stijlvolle salonboot. Voor (zakelijke) bijeenkomsten, evenementen, ontvangsten, productpresentaties, allerhande feesten en opnames. Ook als trouwlocatie! Vanuit de thuishaven Kampen of iedere andere bereikbare plaats.
Cafe 't Molentje
Heeft u iets te vieren? Café 't Molentje met de daarachter gelegen zaal "Maison le Moulin" is de perfecte locatie voor al uw momenten. Geschikt voor een gezellige borrel, een knalfeest, receptie, vergadering, presentatie of een condoleance. Voor zowel kleine als grote gezelschappen. Ook bieden wij ruimte aan het verenigingsleven voor uiteenlopende evenementen.
Alle evenementenlocaties in Rotterdam
Op deze website kunt u dé ideale locatie vinden voor uw feest/vergadering/bruiloft e.d. !
Beachclub De Golfslag - Wassenaar
Strandpaviljoen voor al uw bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, trouwfeesten, strandfeesten en partijen
Personeelsfeest Drenthe
Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw personeelsfeest in Drenthe dan bent u bij Breeland Recreatie aan het goede adres.
Westeinderpaviljoen
Het restaurant is gevestigd op een van de mooiste locaties van Noord-Holland: aan de oevers van Vrouwentroost, het surfeiland bij de watertoren van Aalsmeer. De locatie dient tevens als locatie voor feesten.