Kinderfeestjes en verjaardagen

GiGaFeest
Creatief kinderfeestje huur een themakist
hennie`s crea-kinderfeestjes
hennie`s crea-kinderfeestjes *sieraden maken *kleding pimpen (hotfix) *make up *schilderen bezoek ook eens mijn website:
Het Feestfabriekje
Het Feestfabriekje verkoop kant en klare kinderfeestjes in leuke thema's. Voor 30 euro heeft u al een prinsessenfeest, ruimtevaartfeest of piratenfeest voor 10 kinderen!


ik4mijnfeestje
ik4mijnfeestje biedt gepersonaliseerde themaconcepten voor allerlei soorten (kinder)feestjes. Dit wil zeggen dat de naam en de foto van je kind, je vriend/vriendin, je vader/moeder of een andere feestganger prominent terugkomen in het thema. Hierdoor krijg je dus een uniek en heel persoonlijk themafeestje! Een themafeest dat niemand anders hetzelfde kan hebben, nu ook binnen jouw handbereik! Door middel van samengestelde pakketten biedt ik4mijnfeestje de mogelijkheid met minimale inspanning een compleet uniek en persoonlijk thema weg te zetten voor de feestganger. En het leukste is... hij of zij speelt dus zelf de hoofdrol!
Kids Time Kinderfeestjes
Kids Time helpt u graag bij het organiseren van het kinderfeestje van uw zoon of dochter! Wij bieden creatieve feestjes aan thuis of op locatie inclusief schminken knutselen ballonnen clown en speelkasteel! Ook verhuren wij springkussens en bellenblaasmachine's , kortom alles om uw feest compleet te maken!
Kidspartijtjes
Kidspartijtjes verkoopt pakketten voor een geslaagd kinderfeestje thuis, helemaal in thema! Het pakket bevat een draaiboek, schminkvoorbeelden, traktatie ideeen, themaspellen, een speurtocht voor buiten, bordjes/bekertjes, uitnodigingen, een tafelkleed, ballonnen, EN natuurlijk een kadootje voor de jarige!!
Kinderfeestje Eindhoven
Op zoek naar een leuk kinderfeestje in Eindhoven? Zoek dan niet verder. Hezemans Indoor Karting is de ideale plek voor uw kinderfeestje. Het kinderfeest wordt tot in de fijnste details voorbereid. De kinderen kunnen zich uitleven in ons ruime kartcentrum!
Kindershow Picobello
voor uw kinderfeestje zijn wij beschikbaar. u kunt kiezen uit Clown jacko, jack de piraat, Mr. Magic, Meneer praatgraag. alle shows zijn interactief. Ook voor ballonmodeleren. tevens kunt u bij ons een workshop clownerie bestellen voor uw vereniging
Ludo De Ballonnenman
Ballon artiest op op ieder feest of partijtje. elk kinderfeest, verjaardag, braderie, bruiloft, schoolfeest, sinterklaasfeest , met ludo is het altijd een knalfeest!
Mega kinderfeestje
Wij zijn de expert in kinderfeestjes organiseren d.m.v. het verhuren van attracties,springkussens,suikerspinmachines,popcornmachines en nog veel meer leuke feest artikelen. Wij zijn tevens het goedkoopste in het Noorden! Kijk snel op onze website!
voorjefeest
voor de leukste en goedkoopste feestartikelen, alle thema's op voorraad hello kitty,prinsessen,cars,pokemon,k3. ook voor abraham&sarah,huwelijk,geboorte,sweet16,pinata's en nog 2500 artikelen!!
www.goedkoopkadootje.nl
We bieden in onze webshop traktatie snoep, traktaties, uitdeelkadootjes, versieringen, pinata's, knutselartikelen, verkleedkleren en speelgoed aan. Dit allemaal voor een zo laag mogelijke prijs. Vaak zijn we goedkoper dan Nederlandse groothandels. Tevens hebben we oa gratis educatieve spelletjes, liedjes, kookrecepten en tips voor goedkope uitjes.
www.traktatieidee.nl
grootste en goedkoopste in traktaties,bedankjes,feestartikelen,verkleedkleding,geboorte borden,uitnodigingen,en nog veel meer. we hebben alles, van hello-kitty tot bumba,disney,enz..enz.
zeepkettingen workshops
zeepkettingen workshop, kinderfeestje, omgeving hendrik ido ambacht, dordrecht, gezellig met vriendinnen, creatief, betaalbaar, origineel cadeautje, trouwbedankje om nooit te vergeten, zeep maken, kralen, lintjes en strikjes! Een groot feest bij vier