Jongerenreizen

Xtreme Gap
Een nieuwe manier van reizen... Xtreme Gap biedt adrenaline verhogende reizen aan waarbij het gaat om grenzen verleggen. Xtreme Gap is ervan overtuigd dat een reis vol uitdagingen de beste manier is om in korte tijd zelfvertrouwen op te bouwen, motivatie terug te vinden en nieuwe ideeën en creativiteit op te doen Xtreme Gap programma’s zijn toegankelijk voor alle leeftijden en nationaliteiten, maar niet iedereen is geschikt… Je hebt de X factor nodig, liefde voor avontuur, reizen en adrenaline verhogende activiteiten!
Paketten Latijns Amerika
In dit deel vind je alle pakketten die we aanbieden in bijna elk land in Latijns Amerika. Dos Manos organiseert graag een compleet programma voor jouw reis naar Zuid Amerika, maar als je een onafhankelijke reiziger bent vind je het wellicht leuk dit zelf te regelen.
ukutula agency
Boekingskantoor voor vrijwilligers die in Zuid- Afrika willen werken aan de opvoeding van witte leeuwen.


Logeer-weekend.nl
Seizoensopvang Pippi organiseert in een schitterende en bosrijke omgeving kleinschalige logeerweekenden voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 13 jaar. De logeerweekenden zijn er speciaal voor kinderen met bijvoorbeeld ADD, ADHD, ASS en een persoonsgebonden budget.
Jongerenreizen
Overzicht met reisorganisaties van jongerenreizen.
Actieve jongerenreizen - Simi
Actieve jongerenreizen naar Oostenrijk en Slovenie. Outdoorvakanties en bergsport voor actieve jongeren die een avontuurlijke vakantie zoeken