Verzekering

Agis Zorgverzekering
Met de zorgverzekering van Agis heeft u de beste zorg binnen handbereik. Of u nu veel of weinig gebruik maakt van zorg.
AOV Direct
AOV Direct is een onafhankelijke partij welke voor u als ondernemer in iedere situatie op zoek gaat naar de scherpste Arbeidsongeschiktheidsverzekering.
aov XL
Het grootste en beste AOV collectief voor de hoger opgeleiden


AOVzonderprovisie.nl
Sluit uw arbeidsongeschiktheidsverzekering zonder provisie en betaal de goedkoopste premie.
Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Graag zouden wij een linkvermelding krijgen op uw portal. Een link terug is geen probleem. Alvast bedankt groeten, Remco Knoester
Askal Online Verzekeringen
Voordelig en veilig online verzekeren!
assurantiecollectief.nl
Assurantiecollectief is het online assurantie portaal en sociaal netwerk voor het intermediair. Het portaal biedt de tussenpersoon handige tools voor marketing, klantenbeheer, financieel nieuws, adressen, vacatures en software. Tevens biedt het collectief allerhande informatie, onderlinge kennisuitwisseling en collectieve kortingen.
Assurantiekantoor A.S.J. Diks
Het adres voor uw verzekeringen en hypotheek.
Attent Verzeker Direct
Snel en eenvoudig online de scherpste premies van Nederland vergelijken. Altijd aktuele en de scherpste aanbiedingen. Direct online af te sluiten.
Autoverzekering België
België heeft vele verzekeraars die de markt bedienen, met een groot en gevarieerd aanbod aan verplichte verzekeringen. Autoverzekeringbelgie.nl vindt het daarom belangrijk om goede, onafhankelijke informatie aan te bieden.
autoverzekering berekenen
Snel uw autoverzekering berekenen!
Autoverzekering vergelijken
De beste autoverzekering? Vergelijk alle autoverzekering aanbieders voor de autoverzekering die past bij u.
Autoverzekering vergelijken
Het vergelijken van verschillende autoverzekeringen en vervolgens kiezen welke het beste voor u is kan lastig zijn. Daarom vindt u bij ons inhoudelijke informatie over de autoverzekeringen.
autoverzekering4u.nl
Op de website van Autoverzekering4u.nl vind je vergelijkingssites, (online) aanbieders van autoverzekeringen en assurantie-tussenpersonen
Beleggen SNS Bank
SNS Bank biedt hoogwaardige internetdiensten en innovatieve producten op het gebied van hypotheken, sparen, beleggen, betalen, lenen en verzekeren
Betaalbaarverzekeren
Voordelig verzekeren met een IFZ verzekering Instituut Financiële Zorg (IFZ) staan wij naast en achter u. Een unieke werkwijze, waarbij u als klant centraal staat .
Bikerpolis.nl , uw online motorverzekering specialist, voor uw motor en oldtimer verzekeringen
Motorverzekeringen zijn serieuze zaken. Toch verzekeren wij, als enige, met humor! Wij vinden het leuk om voor u de voordeligste motorverzekering met prima voorwaarden te vinden. En, dat merkt u!
Bokhorst Verzekeringen
Alle verzekeringen voor particulieren en bedrijven, online of persoonlijk.


budgetuitvaartpolis
Een volwaardige online natura uitvaartverzekering regelt u hier voordeliger en eenvoudiger.
Buitenlandse Uitvaartverzekering
Begravenisverzekering voor een uitvaart naar uw geboorteland !! incl. transport. Online berekenen en aanvragen.
Camperverzekerd - Camperverzekering
Uw camper verzekering? Goed en voordelig uw kampeerauto verzekeren bij Camperverzekerd! Bereken direct de goedkoopste premie voor uw camperverzekering
Camperverzekering
Bij ons kunt u online eenvoudig uw camper verzekeren. Omdat wij online aanbieden zijn wij veel goedkoper. Profiteer van onze uitstekende voorwaarden! Al vanaf €12,50 All-Risk verzekerd.
Camperverzekering De Witte
De camperverzekering van De Witte Assurantiën vergoedt schade en diefstal aan u camper (kampeerauto), eventueel met dekking voor inventaris en reisbagage.
Collectieve verzekeringen
Collectieve verzekeringen voor bedrijven, (sport)verenigingen, brancheverenigingen en Social Media Groepen
Collectieve zorgverzekering
Colletievezorgverzekering.nl is niet gekoppeld aan een verzekeraar en heeft nadrukkelijk het doel te informeren over wat collectief verzekeren is en welke voordelen er voor de klant inzitten.
Computerverzekeren.nl
Geef uw Computer de zekerheid die u wilt, door uw Notebook/Laptop of Computer te verzekeren.
Datishetverschil.nl arbeidsongeschiktheidsverzekering
Bij Datishetverschil.nl kunt u de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers objectief vergelijken. Datishetverschil.nl is een tussenpersoon en werkt met de 0% provisieregeling, u kunt hierdoor tot 20% jaarlijks besparen op uw AOV premie. U heeft de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen, maar u blijft nergens tot verplicht!
De Financiele Balie
De financiële balie biedt oplossingen voor al uw financiële vraagstukken. Die oplossingen bieden we altijd op basis van uw persoonlijke wensen. Maatwerk dus, want iedere situatie is tenslotte weer anders. Het advieswerk doen we zorgvuldig, professioneel en vanuit een onafhankelijke positie. Diverse keurmerken staan daarvoor garant. We bieden u ook de mogelijkheid om zelf, met enkele muisklikken, uw verzekering online af te sluiten.
Depremievergelijker.nl
De meest informatieve consumentensite over verzekeringen met de laagste prmemies en uitgebreide vergelijkingsmogelijkheden.
Dolf Kruize Assurantiekantoor
Wij zijn u van dienst, voor het adviseren van hypotheken, schade- en levensverzekeringen, groeninvesteringen, leningen, beleggen en sparen. Uiteraard maken wij een zeer nauwkeurige keuze, met welke instellingen wij zaken doen. Ons kantoor is metname gespecialiseerd in maatwerk hypotheken. Wij hebben keuze uit meer dan 40 gerenomeerde banken en een 15 tal verzekeringsmaatschappijen en financiele instellingen. Daardoor profiteert u altijd van de goedkoopste rente en de scherpste premies.
Dolf Kruize Assurantiekantoor & Hypotheekspecialist
Wij zijn u van dienst, voor het adviseren van hypotheken, schade- en levensverzekeringen, groeninvesteringen, leningen, beleggen en sparen. Uiteraard maken wij een zeer nauwkeurige keuze, met welke instellingen wij zaken doen. Ons kantoor is metname gespecialiseerd in maatwerk hypotheken. Wij hebben keuze uit meer dan 40 gerenomeerde banken en een 15 tal verzekeringsmaatschappijen en financiele instellingen. Daardoor profiteert u altijd van de goedkoopste rente en de scherpste premies.
EuroTotaal.nl
Op EuroTotaal.nl kunnen bezoekers informatie vinden over verschillende financiële producten en als zij interesse hebben direct een offerte aanvragen bij verschillende aanbieders.Pagina per categorie met informatie
FBTO verzekering
Bij FBTO kunt u zelf een online verzekering afsluiten. U kiest de basisdekking die u wilt en de aanvullende pakketten die aansluiten op uw persoonlijke situatie. Zo kunt u profiteren van een scherp geprijsd verzekeringspakket dat aansluit op uw persoonlijke situatie.
Goedkoopste autoverzekering
Jaarlijkse berekening en selectie van de meest geschikte autoverzekering voor u op basis van: premie, voorwaarden, uw persoonlijke gegevens, postcode en type auto.
Goedkope verzekeringen online
Sluit nu goedkope verzekeringen online! Vergelijken hoeft niet meer. Dat hebben wij al voor u gedaan.
Hanzecollectief.nl
Studenten sluiten u de goedkoopste zorgverzekering van Menzis via Hanzecollectief.nl
HCB Groep
HCB Groep, in de vorige eeuw opgericht als Hengelo Crediet Bemiddeling, is inmiddels een landelijk actieve marktgerichte organisatie met tienduizenden relaties. Wij zijn en blijven echter een hecht en flexibel team van onafhankelijke adviseurs. Welk financieel product het ook betreft, de HCB adviseurs selecteren ook voor u het beste aanbod uit de markt. Onafhankelijk, professioneel en optimaal afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden. Maatwerk dus. Voor ons bent u geen nummer maar een individu. Snelheid van handelen is onze sterke troef. Meestal ontvangt u binnen 48 uur een passende offerte. Wij werken daartoe samen met gerenommeerde geldverstrekkers. Banken, lease-, verzekerings- en financieringsmaatschappijen.
Jumbopolis
Traditionele verzekeringen zijn niet meer van deze tijd en vaak veel te ingewikkeld. Bij Jumbopolis regel je allles zelf via het internet en dat scheelt je al direct veel premie. De voorwaarden zijn helemaal van deze tijd. Niet ingewikkeld en een zeer goede dekking. Precies zoals verzekeringen zijn bedoeld! Kom je er niet uit? Geen enkel probleem. Bel ons en wij helpen je graag.
Klaverblad Verzekeringen
Klaverblad Verzekeringen is een landelijk opererende verzekeringsmaatschappij met ongeveer 430 medewerkers. Al meer dan 160 jaar volgen we onze eigen koers. Klaverblad Verzekeringen biedt een ruim assortiment schade- en levensverzekeringen voor zowel particulieren als ondernemers, met uitstekende dekking en scherpe premies.
Laagste Provisie
Premie vergelijken, tot 45% goedkoper zonder provisie De laagste premie is de premie zonder provisie. Ontvang na het vergelijk écht de laagste premie! Wij vergelijken alle verzekeraars én berekenen de premies zonder provisie waar mogelijk. Elke andere vergelijkingssite zal een hogere premie tonen omdat daar de provisie nog inzit. Ontvang via onze premievergelijking écht de laagste premies zonder provisie! Vraag via Laagste Provisie de laagste premie op voor * een gratis premie vergelijk overlijdensrisicoverzekeringen (orv) * een gratis premie vergelijk woonlastenverzekeringen * een gratis premie vergelijk arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (aov)
leefvrij
woekerpoliscontroleur, en hypotheekspecialist maken voor u de juiste financiele planning
Marnix de Munck
Uitgebreide informatie over verzekeraars en verzekeringen. Premie berekenen en vergelijken.
MarshDirect Verzekeringen vergelijken
MarshDirect.nl. Transparante verzekeringen met unieke korting van erkende verzekeraars. O.a. autoverzekeringen vergelijken. De goedkoopste verzekering? Autoverzekering vergelijken, offerte aanvragen. Vergelijk autoverzekeringen.
MijnPolisMap
Nooit meer zoeken naar polissen of polisvoorwaarden.
Mijnzorgcollectief.nl
Collectieve zorgverzekering voor MKB en ZZP.
MoneYou Overlijdensrisicoverzekering
Met de overlijdensrisicoverzekering kan je voorkomen dat nabestaanden de woning moeten verkopen.
Monuta uitvaartverzekering
Uitvaartpolis-online.nl is 1 van de grootste en snelst groeiende online uitvaartverzekeraars. Gespecialisserd in alle soorten uitvaartpolissen voor jong en oud. Uitvaartpolis-online scoort goed inzake conversie. Uit onderzoek is gebleken dat 30% van de Nederlanders wel is verzekerd maar niet voldoende en 30% is nog helemaal niet verzekerd.
Netpolis autoverzekering
Netpolis, de snelste weg naar een goedkope autoverzekering Netpolis is een landelijk opererend onafhankelijk assurantiekantoor dat sinds 1998 verzekeringen aanbiedt via internet. Dankzij de efficiënte werkwijze, gespecialiseerde kennis en de samenwerking met toonaangevende verzekeraars kan de klant flink besparen op zijn verzekeringen. Verzekeren is in onze visie heel eenvoudig. De klant kan eenvoudig zelf een verzekeringen aanvragen, zonder tussenkomst van een dure adviseur. Snel en gemakkelijk geregeld op het moment dat dit het best uitkomt. Bovendien kan de klant via internet eenvoudig vergelijken of hij inderdaad bij Netpolis het beste aanbod heeft. Tien tegen één dat Netpolis voordeliger is.
Nivo Uitvaartverzekeringen
NIVO is gespecialiseerd in betaalbare uitvaartverzekeringen met een waardevaste dekking, heldere voorwaarden en ruimte voor persoonlijke wensen. Ouderwets in de goede zin van het woord. Degelijk en betrouwbaar, al meer dan dertig jaar.
OHRA Inboedelverzekering
Met de OHRA Inboedelverzekering is uw inboedel optimaal verzekerd. De verzekering dekt schade aan uw bezittingen als gevolg van onder andere brand, storm, water en diefstal.
Oldtimerverzekering
Als u eropuit trekt met uw bijzondere wagen, wilt u zorgeloos kunnen genieten. Dan moet hij natuurlijk wel goed verzekerd zijn. Dat kan met de speciale Oldtimerverzekering van de Europeesche!
Polisopzegservice
Gratis opzegbrieven en opzegservice voor verzekeringen.
Premie-vergelijken.nl
Premie vergelijken.nl Voor de goedkoopste auto-motor, of bromfietsverzekering direct online te vergelijken af te sluiten
Sabine Weijers
Opgericht in 1955. Diep geworteld in de Utrechtse samenleving. Organisatievorm: vereniging, zodat de coöperatieve gedachte gewaarborgd is. Het bestuur draagt bij het beheer van de gelden zorg voor een veilig rendement. Er zijn geen aandeelhouders.
Simpel verzekeren
verzeker jezelf simpel online zonder tussenpersson direct bij de verzekeraar. Geen gekochte vergelijkingsuitkomst, je vergelijkt zelf.
Uw Goedkope Autoverzekering
Goedkope Autoverzekering zelf online berekenen, vergelijken en direct afsluiten. Besparen op uw autoverzekering was nog nooit zo eenvoudig. Bereken nu online uw voordeel en sluit direct uw autoverzekering af.
Uwverzekeringenonline
Verzekeringen online berekenen, vergelijken en afsluiten. Lage premies en hoge kortingen
Van Eersel Assurantiën
Vergelijken en uw voordeel nemen. Niet verdwalen in grote kantoren, maar met een service van een kantoor op de hoek.
Verzekering afsluiten
Bij ons kunt u online de goedkoopste verzekeringen vergelijken, de verzekeraars vergelijken en alle beschikbare verzekeringen direct online afsluiten.
VGZ Zorgverzekering
Overzicht met zorgverzekeringen van VGZ. Klanten van VGZ kunnen kiezen uit een natura of restitutie basisverzekering of een totaalpakket dat is toegespitst op hun levensfase.
Voogd & Voogd
Gevolmachtigd assurantiebedrijf en ICT-dienstverlener.
VZ-verzekeringen een bewuste keuze ...
VZ-verzekeringen Online verzekeren Op deze website vindt u verschillende mogelijkheden uw particuliere schade- verzekeringen Online af te sluiten. Ook een passende financiering is online aan te vragen. Wilt u weten hoeveel hypotheek u kunt krijgen? Vraag hier aan. Ook kunt u eenvoudig online een uitvaartverzekering afsluiten. Deze website is tevens voorzien van verschillende rekenmodules, zoals: maximale hypotheekberekening, uw rechten berekenen krachtens de Algemene Nabestaanden Wet (ANW), Inboedelwaardeberekening en Herbouwwaardeberekening. Komt u er zelf niet uit en wenst u advies geen probleem, contact ons, email: info@vz-verzekeringen.nl of bel: 0162-470120
www.coveryou.nl
Verzekeringen voor uw mobiele apparatuur. Uw gsm (alle merken), laptop, notebook, iPad en Tablet altijd goed en voordelig verzekert.
www.verzekeringkadobon.nl
verzekeren met extra voordeel!
Zeker.com - Ervaringen met verzekeringen
Beoordelingen van alle Nederlandse verzekeraars. Lees ervaringen met verzekeringen of laat ook een review achter op Zeker.com!
Zorgverzekeraars
Zorgverzekering Nederland vergelijkt alle zorgverzekeraars van Nederland in handige top 3's en een top 10.
Zorgverzekering
Zorgverzekering afsluiten: Met de OHRA Zorgverzekering regelt u uw Zorgverzekering heel eenvoudig, ook online. Kies de zorgverzekering die bij u past!