Software

Bit9-Solutions
Bit9-Solutions adviseert en bouwt oplossingen en sjablonen in MS Office (Word, Excel, Access en Powerpoint). Er zijn legio vraagstukken te bedenken waarvoor wij een passende oplossing kunnen bieden.
De Backup Provider Online Backup
De Backup Provider is leverancier van online backup diensten voor het mkb. De Backup Provider levert tevens white label online backup voor resellers.
exactdiscounter.nl
Legale Exact software en licenties bestelt u eenvoudig goedkoper op www.exactdiscounter.nl


excelence
Excelence combineert analyse skills met geautomatiseerde managementtools in excel. Dit zorgt voor een continue informatiestroom binnen uw organisatie.
Games en Software
De grootste collectie Games en Software. Zeer scherp en voordelig geprijst. Zie onze aanbiedingen.
pCon.planner 6
De pCon.planner is een krachtige, comfortabele en intuïtieve toepassing voor iedereen die zich bezig houdt met het maken van indelingstekeningen. De software stelt u in staat om complexe werk- en leefomgevingen te ontwerpen en deze te laten zien in verbazingwekkende realistische weergaves, zelfs in 3D. De pCon.planner is gratis te downloaden via: www.pcon-planner.nl Die pCon-planner heeft o.a. de volgende functies: - DWG gebaseerd - Maken van animaties - Plaatsen van lichtbronnen - Import 3DS, SKP bestanden enz... - Ondersteunt AutoCad 2010 - Gebouw module:ramen,deuren,wanden - pCon.catalog www.pcon-catalog.com (online bibliotheek van verschillende fabrikantien) - Vele talen beschikbaar Gebruik uw planner om uw interieur ideeën weer te geven. Dit programma wordt aangeboden door www.EasternGraphics.nl
PractiSol
Inkomsten en uitgavenplanning. Makkelijk in gebruik. Software in Excel voor studenten t/m senioren. Goedkoop en practisch. Zo uit de rode cijfers!
Ravenhill
Ubuntu/Slackware Linux howto's. Handleidingen voor beginners en ervaren linux gebruikers.
software gerelateerd nieuws
Op ICTSoftware.info vind u gratis software, software gerelateerd nieuws en Linux how-to's.
MyDB Planningssoftware
Planningssoftware voor diverse branches zoals horeca, beveiliging en zorg.
Offshore Connects
Offshore Connects is a dynamic and innovative organization that strives to find solutions that can be used with the latest technology. These solutions are aimed at the offshore and maritime sector.
Zoomio
Zoomio is een international softwarebedrijf, met haar hoofdkantoor in Kopenhagen, Denemarken. Het bedrijf heeft het prijswinnende platform ZOOMIO CAMPAIGNER voor e-marketing ontwikkeld.
Absentiemanager
Absentiemanager is een eenvoudig te implementeren, bedrijfszekere en onderhoudsvrije web-based applicatie voor online verzuimbeheer. Met Absentiemanager kunnen bedrijven verzuim en reïntegratie eenvoudiger, sneller en beter beheren. Met als resultaat verlaging van kosten en verhoging van productiviteit.
Week App voor iPhone en iPad
Week App is een applicatie voor de iPhone en iPad die je helpt met het vinden van weeknummers en week data. Kijk op www.weekapp.nl voor screenshots en videos
Mozy Online Storage
Een overzicht van het Backup Programma Mozy
Photo Recovery Software
Geeksnerds photo recovery is a media recovery tool, which recovers and restores your lost, deleted or formatted images and picture files.
www.hackie.nl
hacks voor msn
iQ Software
Software die voor u werkt!


computervirusscanner
Informatie over virusscanner en malware bescherming.
ITnext - We build apps
We build apps! ITnext ontwikkelt sinds 2009 apps voor alle grote mobiele platformen, waaronder iPhone, iPad, Android en BlackBerry.
Video Data Software Z
Webdesign en webhosting. Hosten en onderhouden van websites. Installeren van open source software als E-Commerce, CMS en andere PHP- MySql Web Programmas
Modis
Goedwerkende kassasystemen en kassasoftware zijn een must voor iedere winkel. Modis Software ontwikkelde een kassasysteem met een koppeling van uw webshop aan uw kassa.
MvH Media
MvH Media is uw partner op het gebied van narrowcasting.
Kassasysteem horeca
Met een hoogwaardige POS kassasysteem waarde toevoegen aan horeca automatisering is onze missie. Dit doen we met een viertal produkten: - POS kassa software - Online bestel software - iPos: mobiel kassasysteem voor de horeca gebasseerd op touch device technologie van Apple, Samsung, HTC etc. Voor de iPad POS is een geheel eigen versie beschikbaar. - Mobiel bestellen voor de consument op basis van QR code Een viertal innovatieve software oplossingen die voor iedereen toegankelijk is, zowel qua gebruikers vriendelijkheid als financieel. Neem gerust contact op voor meer informatie: Telefoon 0592310578 E-mail contact@cash-care.nl Website www.cash-care.nl