Algemeen

Dieren nieuws forum en blog
Dieren Web offert dagelijks actueel dierennieuws, handige informatie, inhoudelijk discussies en leuke aanbiedingen voor elke dierenvriend(in). Discussies kunnen gevoerd worden in het forum.
MeerZoo
Hier vind u alle info over dieren, ook kunt u een kijkje nemen in onze dierentuin.


Ter Media
Hier vind u al het laatste dierennieuws.
VHM Events
Wij organiseren jaarlijks een aantal grote dierenevenementen, verspreid door heel nederland.
Vlinders zijn mooi van Ben & Nancy Mozer
Passie voor vlinders. Regelmatig probeer ik mooie foto's te maken van vlinders in onze vlinderstruik en zet de waarnemingen op deze website. Ook op andere plaatsen, zoals de vlindertuin in Artis. Ik heb van de foto's bureaubladachtergronden gemaakt. Bij wallpapers kun je ze downloaden. Ook staan hier een verzameling van links; vlindertuinen, natuurgebieden, de vlinderstichting, vlinder mee over tellingen, enz.
Diergeneeskundig Centrum Ceres
Diergeneeskundig Centrum Ceres is een kleine dierenkliniek in Stompetoren. Dierenarts/veearts waarbij gehecht wordt aan persoonlijk contact. Op die manier kunnen wij u het beste helpen en hebben wij plezier in ons werk.
Vabru Dierenshop
Dierenshop die staat voor kwaliteit en goede service!
Patzz Aquaria
Patzz Aquaria, een hobby om van te genieten
Home Care huis oppas tijdens uw vakantie of zakenr
Al meer dan 25 jaar is Home Care toonaangevend in het regelen van huisoppas, opvang van kinderen en verzorging van (huis)dieren tijdens uw vakantie. Wij kunnen zeer vele referenties van tevreden klanten overleggen.
Dierenasiel Alkmaar
Opzoek naar een dierenasiel in Alkmaar? Op Dierenasiel.nu treft u een overzicht van alle dierenasiels in Utrecht en omstreken.
Dierenuitvaart De Witte Duif
Begeleiding bij overlijden en uitvaart van een bijzonder huisdier. Ook kunt u bij ons terecht voor unieke handgemaakte urnen, een evenbeeld/urn van uw huisdier, assieraden en nog meer gedenkartikelen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website.
trimsalon vijfhuizen
katten trimsalon katten pension honden trimsalon honden dagverbijf
Patzz Aquaria
Patzz Aquaria, een hobby om van te genieten!
Koicentrum Tubbergen
Verkoop van vijvervissen en aanverwante vijverartikelen zoals: filters, pompen, voer, ozon installatie's, etc.
Dierenpraat
Welkom Welkom op de site van Dierenpraat. Mijn naam is Linda van Reijn en ik werk al jaren als dierentolk. Ik ben een dierenvriend in hart en nieren. Ik communiceer via telepathie met dieren en werk als healer en stervensbegeleider voor onder andere honden, katten en paarden.
Aquarium Webshop
Dierenspeciaalzaak Guppy uit Ede is ondermeer gespecialiseerd in Trofis Aquaria en biedt deze aan in de webshop.
Wens Oppas Almere
Op vakantie, werk, een weekendje weg of ziekenhuis opname, onverwachts of gepland en u wilt uw huis en/of huisdieren niet alleen en onverzorgd achter laten, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor het verzorgen van uw huis en kleine huisdieren (kat, kleine knaagdieren, vissen, vogels). Wens Oppas Almere past op uw huis en/of verzorgt uw kat, kleine knaagdieren, vissen en vogels bij u thuis. Wij regelen de totale zorg van uw dieren (eten, drinken en verblijf schoonhouden). Belangrijk vinden wij de persoonlijke aandacht voor uw dier, vandaar dat wij standaard met ze spelen en lekker kroelen. Om u onbezorgd weg te laten gaan verzorgen wij uw huis en/of dier naar uw eigen wens, in samenspraak met ons. Dus zoekt u een kattenoppas, een oppas voor uw konijnen, een oppas voor een cavia/hamster, een oppas voor uw vogels of een oppas voor uw vissen dan bent u bij ons aan het goede adres. Heeft u geen dieren maar wilt u wel dat er iemand op uw huis past en de planten en post verzorgt, neem dan contact met ons op want wij passen op uw huis tijdens uw afwezigheid.


Beestenvoer
Beestenvoer, uw specialist voor dierenvoer!