Affiliate Netwerken

Adbrite
Adbrite biedt textuele advertenties zoals Google Adsense ook doet maar Adbrite heeft geen bezwaard tegen Adult content. Ook kan je rechtstreeks zaken doen met de adverteerders door een stukje advertentieruimte te verkopen per dag.
Adquick
Ad Quick is een nieuw netwerk met een klein aantal CPL campagnes.
Google Adsense
Google Adsense is een advertentie programma van Google waarbij webmasters zich gratis kunnen inschrijven en advertenties kunnen plaatsen. Het goede van Google Adsense is dat er advertenties geplaatst worden a.d.v. de inhoud van de webpagina. Hierdoor komen er voor de bezoekers van de website relevante advertenties in beeld waardoor deze eerder hierop zullen klikken. De meeste advertenties via Google Adsense werken via CPC maar sinds kort zijn er ook enkele CPM campagnes. Ook kunnen de kleuren en lay-out aangepast worden zodat deze goed bij de website passen.


M4N
M4N biedt tussen de 100-200 campagnes aan. Indien de inhoud en/of doelgroep van een website nauw aansluit bij de doelgroep van een adverteerder kunnen er speciale deals met adverteerders worden afgesproken waardoor hogere vergoedingen verkregen kunnen worden.
Rushcommerce
Door het promoten van onze producten (shops) profiteer jij ook van de steeds toenemende verkoop op internet waardoor ook jouw website veel geld kan opleveren. Je hebt bij ons de keuze uit 10 tallen producten welke je op je website kunt verkopen, er is dus altijd wel een product welke bij jouw bezoekers en/of content past. Tevens geven wij jouw ook de mogelijkheid om je eigen partner programma op te bouwen, dus geld verdienen aan de partners die via jouw code zijn ingeschreven.
Sevbo
U heeft een website en/of nieuwsbrief en u wilt een hogere omzet genereren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven iedereen de mogelijkheid om de campagnes die in ons systeem geplaatst zijn te promoten. Dus ook u! Start vandaag nog met echte omzet te maken en word een partner van ons affiliatienetwerk.
Tradedoubler
Tradedoubler is een groot internationaal affiliate programma met een uitstekende nederlandse tak. Bij tradedoubler is er de keus uit vele campagnes van diverse grote merken (o.a. KLM, Apple, Dell) met goede vergoedingen. De adverteerders bij tradedoubler zijn redelijk kritisch met het accepteren van websites waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.Tradedoubler heeft voor elke webmaster wel een advertentie programma!
TradeTracker
TradeTracker biedt online publishers (affiliates) de mogelijkheid om advertentie inkomsten te genereren en/of te optimaliseren. U kunt affiliate worden als u eigenaar bent van een site en interesse hebt om geld te verdienen aan uw bezoekers. Deelname is kosteloos, en u hoeft alleen die adverteerders op te nemen die u bij uw doelgroep en site vindt passen.
Zanox
Zanox Nederland is van oorsprong een Duits bedrijf en heeft vestigingen in bijna heel Europa en uiteraard Amerika. Hoewel Zanox nog relatief kort in Nederland actief is hebben ze een aantal mooie campagnes
Affiliate Marketing Netwerk Daisycon
Affiliate Marketing & Online Lead Generation Netwerk. Start een Affiliateprogramma of meld je aan affiliate om meer geld te verdienen met je website. Het grootste affiliate netwerk van Nederland: Daisycon!
Adverteerdirect
Adverteerdirect.nl is een nieuwe website in Nederland, Dit is een marktplaats voor advertentieruimtes. Via Adverteerdirect worden adverteerders en webmasters op een eenvoudige manier bij elkaar gebracht.