ICT Bedrijven

www.inforza.nl
-Specialisme *Legacy *OutSystems *Cobol opleiding Detacheringbedrijf InForza is voor haar klanten een professionele, betrouwbare en effectieve "preferred supplier", in het specifieke segment van de legacy technologie, naast dat van de nieuwe technologie. De legacy technologie zal zich in de toekomst blijven vernieuwen. De bedrijven die afhankelijk zijn van legacy, zullen behoefte houden aan specialisten in dit segment, terwijl er tegelijkertijd een terugloop te verwachten is in het aantal beschikbare specialisten. InForza is in staat de lacunes die zullen ontstaan op te vullen. Ons interne expertisecentrum borgt o.a. de legacy kennis, stelt deze ter beschikking aan derden en leidt ICT specialisten hierin op. Door middel van het detacheren van gespecialiseerde ICT professionals draagt InForza bij aan de continuïteit van de bedrijfsprocessen van haar klanten.
0900 Scannen
0900 Scannen houdt zich bezig met het automatiseren van financiele administratie. Zo is het met de software mogelijk om gescande kosten- en goederen automatisch te boeken. De scanning software herkent namelijk zelf de teksten, bedragen, factuurnummer
netlock.nl
netwerkbeveiligings producten.


Asens IT Services
Asens IT Services bv is een bedrijf dat zorgt voor uw internetdiensten.
SAPCERA
SAPCERA is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van SAP consultancy
van Rosmalen Automatiseringsdiensten
Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten ondersteunt naast zakelijke klanten ook particulieren bij het onderhouden en aanschaffen van nieuwe computers. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op.
Gamunity gamedesign
Wij ontwikkelen singleplayer spellen, multiplayer spellen, chats en community tools van allerlei soorten en maten.
Florijn Business Solutions
Florijn Business Solutions levert maatwerkoplossingen op het gebied van Microsoft Access.
Technoberg
Technoberg is een bedrijf dat de automatisering voor andere bedrijven regelt. Wij richten zich op vier onderwerpen namelijk: ■Kantoorautomatisering: leveren en beheren van netwerk en systemen ■Web design en development ■Microsoft Dynamics Solutions ■VOIP telefonie
Webshop beginnen
Professionele-Webshop.nl is een van de eerste Nederlandse bedrijven die op basis van Magento webshops ontwikkeld. Wij leveren drie overzichtelijke pakketten met allerlei functies en mogelijkheden zodat er altijd een geschikt pakket voor u bij zit!
ClickOn ICT Woerden
ClickOn ICT uit Woerden (Utrecht)levert organisaties tijd en geld door middel van het adviseren, installeren of onderhouden van de nieuwste ICT technologieen.
Het Nieuwe Werken, Online Services, Microsoft
Dutch Unlimited is een kleine en dynamische onderneming. Wij hebben vanaf 2002 professionele werkervaring met het leveren en ondersteunen van Microsoft applicaties en server omgevingen. Niet alleen voor bedrijven, maar ook zeker voor kleine zelfstandigen. Daarnaast ontwikkelen wij panklare oplossingen voor het werken onderweg en Het Nieuwe Werken. Uw eigen online werkplek tegen een vaste prijs per maand.
Vicus eBusiness
Dienstverlenende organisatie die webshops en CRM-systemen implementeert
www.peak-it.nl
PEAK-IT is een ICT dienstverlener gespecialiseerd in Infrastructuur, Applicatiebeheer en –ontwikkeling en ICT Outsourcing.
Logres
Logres Business Solutions biedt u oplossingen van UNIT4, SAP, SplendidCRM en QlikView. Gedegen oplossingen voor uw bedrijf.
QS Solutions
Softwarepakketen op maat voor bedrijven.Gold Certified Partner voor Microsoft CRM, SharePoint, ProjectServer en Lync.
SDJ Computers
Computers: reparatie, onderhoud & verkoop.
Topclick Nederland
Online Marketing voor het MKB


Afspraken planner Sokati
Online agenda planning software inzetbaar voor personeelsplanning of zaalverhuur, als reserveringssysteem of afspraken planner.
Voffice
Vict Informatici biedt met Voffice webbased software de perfecte ICT integratie voor uw bedrijf
Vict Informatici
Vict Informatici is een innovatieve, en vooruitstrevende ontwikkelaar van webbased internetapplicaties, waaronder Voffice
GSM-paradise
webshop voor mobiele telefoons en accessoires voor mobiel
Easy Office Online
Easy Office Online maakt ICT voor de MKB-ondernemer makkelijker en zorgt voor een besparing op ICT-kosten. Altijd en overal toegang tot bestanden en programma's.
Dutch-E
Dutch-E, de Noordelijke e-commerce dagen. Hét e-commerce event waar jij centraal staat.
Guidion
U wilt graag een netwerk dat werkt. Dat alle computers en apparaten met elkaar samenwerken. Zodat u en uw collega’s dat ook kunnen doen.
Amis ICT Services
AMIS creëert ICT oplossingen om het succes van onze klanten te vergroten. Wij gaan samen uitdagingen aan, met passie voor ons vak, vertrouwen in elkaar en ambitie tot continue groei. Committed to ICT. Involved in people.
besturingen.com
webshop voor de inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte besturingscomponenten zoals plc,s touchscreen benaderingsschakelaars fotocellen frequentieregelaars enz
BLDA Internet Experts
Zoekmachine optimalisatie, koop hier ook linkpartners en bezoekers!
Bobmail
Bobmail is een nieuwsbrievensysteem voor bedrijven waarmee ze zelf een nieuwsbrief kunnen opstellen, versturen en direct het resultaat van kunnen inzien. Breng uw boodschap helder over via een nieuwsbrief.
Computerverhuur Allrent
Allrent Computerverhuur, scherpe prijzen en full service.
Delegate, Excel automatisering en -advies
Delegate richt zich op Excel-oplossingen en -advies op maat. Door slim gebruik van Excel kunt u veel werk en tijd besparen. Een geringe investering kan zodoende voor grote rendementen zorgen. Vanwege onze grote ervaring met Excel-ondersteuning zijn oplossingen van Delegate gebruiksvriendelijk, onderhoudbaar en robuust.
Dragon Media Group
Dragon Media Group BV is een reeds 5 jaar bestaand allround multimedia bedrijf dat zich o.a. heeft gespecialiseerd in de online advertentiemarkt. Naast het eigen advertentienetwerk dat Dragon Media Group BV heeft opgebouwd en zelf beheert bestaat er ook uitgebreide ervaring op het gebied van hosting en webontwikkeling.
Freez.it
Freez.it is een Fries ICT bedrijf en is specialist op het gebied van kantoor- automatisering en internetdienstverlening. ICT is niet meer weg te denken in elk moderne organisatie maar het is niet uw core-business. Wel de onze.
Geen Draden Meer
Geen Draden Meer is uw gespecialiseerde en vertrouwde partner als het gaat om draadloze internet oplossingen. Geen Draden Meer is uw specialist in draadloze netwerken en is gevestigd in Nieuwegein.
ICT for ALL
ICT for All is een "jong" onafhankelijk automatiseringsbedrijf gericht op de zakelijke markt en dan met name het Midden en Kleinbedrijf (MKB). Ook richten wij ons op de particuliere sector met een werkgebied in de provincie Zuid-Holland.
ict-makelaar.nl
De ict-makelaar geeft onafhankelijk advies op het gebied van ICT. U kunt denken aan advies m.b.t.: het laten maken van een website, zoekmachine optimalisatie en design.
ICTMakelaars
De ICTMakelaar helpt u bij het realiseren van een eigen website/webshop. Tevens bieden we zoekmachine optimalisatie!
Invanty Organisatie
Invanty is een ervaren partner op het gebied van Desktop Management. In goed overleg met u wordt er gezorgd voor een gestandaardiseerde werkplek. Dit draagt bij aan een goede kostenbeheersing en het efficiënt oplossen van mogelijke problemen in de toekomst. Het beheer van werkplekken kan onsite maar gebeurt hoofdzakelijk remote vanuit ons bedrijf. Het Invanty Support team heeft een diepgaande kennis opgebouwd op het gebied van o.a. Remote Installation Server en Active Directory waardoor een betrouwbare en professionele omgeving kan worden opgezet zodat uw werkplek gemakkelijk en veilig (over een Virtual Private Network) op afstand beheerd kan worden. Door deze wijze van beheer kunnen tijd en dus kosten van werkplekbeheer (TCO) aanzienlijk worden teruggebracht.
ISM eCompany
ISM eCompany is een dynamisch en innovatief eBusiness bedrijf gevestigd in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. Meer dan 200 ervaren professionals - op het gebied van eCommerce, Webtechnologie, Interaction & Design, Business Software en eLearning - werken samen aan een indrukwekkend en betrouwbaar resultaat. Tot onze klantenkring behoren onder andere: Heineken, Kruidvat, Essent, 3VO, IKEA, Philips, Postbus 51, AKO, Unicef, HEMA, Amstel en CSM.
Jansen-Computers
De specialisten voor uw zakelijke ICT omgeving!
Kodision TriplEforms - E-formulieren oplossing
Complete e-formulieren webintake oplossing voor de ontwikkeling en bouw van intelligente e-formulieren voor overheid (e-overheid, digitaal loket) en bedrijf.
LicentieBezuiniging.nl
Heeft uw bedrijf er ook genoeg van om enorme bedragen aan licenties te betalen?
LogiFit ledenadministratie
Ledenadministratie software kan beter en eenvoudiger. LogiFit is een nieuw softwarepakket dat specifiek is ontwikkeld voor de fitnessbranche. U kunt er een onbeperkt aantal leden in administreren en gebruik maken van alle gangbare abonnements­vormen. Met één druk op de knop start u automatisch uw incasso en stuurt u (e-mail)herinneringen en periodieke nieuwsbrieven. U kunt LogiFit installeren op uw eigen computer, in een netwerk of u kunt gebruik maken van LogiFit via internet (SAAS). - Een onbeperkt aantal leden administreren. - Automatisch incasseren en aanmanen. - Aanwezigheid registreren en afwijkingen signaleren. - Lesplanning maken en online inschrijven. - Kassaverkopen registreren. - Mailings, facturen en rapporten ontwerpen en versturen.
Mansa software applicaties
mansa software applicaties, webapplicaties en multi media
MySys
MySys houdt zich bezig met het leveren van opensource CMS websites, reparatie van computersystemen, en het geven van onafhankelijk advies bij aanschaf van nieuwe of gebruikte computer en randapparatuur.
Prime Ops Automatisering
Je wilt geholpen worden door mensen die nog echt weten wat service is Snel, korte lijnen, flexibel, vakwerk, erkend, vertrouwd en persoonlijk contact. Een partij die ervoor zorgt dat het allemaal in orde komt! Een goed gesprek. Dat er naar je geluisterd wordt. Een half woord nodig. Wij willen weten wat onze klanten beweegt. Prettige communicatie. Wat wil je nog meer! Wij praten gewoon Nederlands!
Senet
ICT Dienstverlening op maat en in uw regio? Neem dan contact op met ons, wij bieden u regionale oplossingen.
Solid Partners Automatisering
Automatiseringsbedrijf in ICT
The Stamway
Om zeer goed voor de dag te komen met uw vereeniging of stichting via internet, bent u bij Stamway op het juiste adres.
Uw persoonlijke ICT Adviseur
Gratis en gemakkelijk bestanden online opslaan en delen bij Microsoft Live Workspace. Stuur nu een email naar onze Helpdesk@3vsautomatisering.nl, dan verzorgen wij GRATIS, binnen 24 uur, een inlog account voor u.
www.dewi.nl
DEWI is een bedrijf dat zich al meer dan 20 jaar richt op het implementeren van club management oplossingen voor de sport- en recreatie branche. Deze oplossingen kunnen variëren van een club management systeem tot een volledige implementatie van alle ICT gerelateerde zaken. DEWI kan dan fungeren als een One-Stop-Shop partij waarbij u voor alle ICT gerelateerde zaken terecht kunt.
www.rassmedia.nl
Rass Media is de online marketing specialist voor het MKB. Wij werven klanten voor Uw bedrijf door middel van zoekmachine marketing op Google, Marktplaats en andere voor het MKB belangrijke zoekmachines.