Diverse Bouwbedrijven

A&A Group
De A&A Group is in 1953 opgericht en een begrip geworden in het leveren van producten en diensten met betrekking tot glas. De A&A Group is gevestigd in Lijnden en werkzaam in Amsterdam en omgeving. Wij staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar voor uw (spoed)opdrachten en zullen er alles aan doen om uw glasproblemen zo snel mogelijk op te lossen.
Arco Bouw en Onderhoud
All-round bouw en onderhoudbedrijf, voor alle werkzaamheden in en om uw huis. U kunt bij ons terecht voor o.a. het volgende; Elektra, tegels zetten, keukens plaatsen, leidingwerk, isolatie, schilderwerk, badkamer / toilet renovatie, sanitair installatie, funderingen, slopen en afvoeren. Op onze website kunt u ook terecht voor bijvoorbeeld fotomateriaal, algemene voorwaarden en contact.
Bebotec betonboor- en zaagtechniek
wij zijn gespecialiseerd in het boren en zagen van beton, steen en asfalt. Ook voor trapgaten


Bob Advies
BOB Advies is een zelfstandig bouwadviesbureau voor de zorgsector, overheid, onderwijs en maatschappelijke instellingen. Strategische planvorming, nieuwbouw, verbouw, uitbreiding en onderhoud: huisvesting is al meer dan 50 jaar onze core business. Wij zijn er voor u en opereren dus onafhankelijk van bouwpartijen. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes.
Boorbedrijf Thomassen
Gaten laten boren of zagen in beton of steen, sleuven aanbrengen in vloeren. In opdracht van aannemers en particulieren in heel Nederland voorzien zij vloeren, muren en verhardingen van gaten en sleuven.
Bouwadvies Wilp
Hulp bij de keuze van de juiste bouwkundige offerte, bouwcontraole en bouwbegeleiding en oplevering
Bouwbedrijf U. Veenstra
Bouwbedrijf U. Veenstra heeft meer dan 25 jaar ervaring met het bouwen van vrijstaande en halfvrijstaande houtskeletbouw woningen.
BouwOffertes
Via Bouwoffertes.nl kunt u snel en gemakkelijk offertes aanvragen voor uw verbouwing. In slechts 3 eenvoudige stappen zoeken wij de meest geschikte bedrijven voor u op. U ontvangt de offertes keurig per mail of per post toegezonden. Op basis van d
Bussman Verhuur BV
Unitverhuur (tijdelijk of permanent of semi-permanent) voor alle mogelijke accommodaties
Casius.nl ...de kortste weg naar de beste vakman!
Ontvang gratis en vrijblijvend bouw- en verouwoffertes van gecertificeerde vakbedrijven bij u uit de regio.
Cil Interieur & Decorbouw
Cil Interieur & Decorbouw realiseert al uw wensen op het gebied van interieurbouw en decor. Of het nu gaat om een nieuwe vloer , kast of lambrisering op maat , een nieuwe bar , of om een compleet interieur in thema / decor stijl, alles is mogelijk.
ITG
ITG IJmuiden is gevestigd aan de kop van de haven. Wij als BouwGarant aannemer en NOA afbouwgarant afbouwbedrijf vormen een unieke combinatie. Uw wens en te behalen resultaat staan centraal. Zowel particulier als zakelijk staan wij al bijna 25 jaar borg voor een gedegen advies, een heldere offerte, een vlijmscherpe prijs en een professionele uitvoering.
J & G Totaal Onderhoud
J & G Totaal Onderhoud Zaandam is een traditioneel timmer en onderhoudsbedrijf werkend vanuit eigen werkplaats. Al onze werken worden efficiënt en vakkundig uitgevoerd. Van voordeur tot achterdeur, van dak tot fundering. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of het bespreken van uw bouwplannen.
Klusbedrijf
Klusbedrijf Garant is een begrip in de wereld van klussen, verbouwen, renovatie en onderhoud. De afgelopen jaren hebben wij aangetoond uit te blinken in vakmanschap, communicatie en betrouwbaarheid. Kortom, indien u op zoek bent naar een klussenbedrijf voor het verrichten van klussen in of rondom uw woning dan bent u bij Klusbedrijf Garant aan het juiste adres. Wij brengen u in contact met meerdere gerenommeerde klusbedrijven.
KlusOpdracht
KlusOpdracht is een vraag- en aanbod site bedoeld om bedrijven en consumenten bij elkaar te brengen aangaande klussen in- en rondom het huis, van klusbedrijven tot aannemers.
M2 vloeren
M2 vloeren is gespecialiseerd in vloerafwerkingen en -systemen voor bedrijven en instellingen, onderwijs- en zorginstellingen en winkelformules. Onze vloeren liggen ook in publieke en private kantooromgevingen. M2 vloeren is met name in complexe renovatieprojecten sterk. Problemen met ondervloeren, logistiek en tijd vragen namelijk om de creatieve en praktische benadering van M2 vloeren.
N.Saddik Electro
Uw electricien voor uw electra klussen.
online-verbouwing
Voor al uw bouw, verbouw en schoonmaak werkzaamheden.


PH Tegelwerk | Tegelzetbedrijf
Een tegelzetbedrijf met meer dan 16 jaar ervaring
radius interieurvormgeving bv
Onze visie Radius Interieurvormgeving + Projectinrichting is een vernieuwend ontwerpbureau, bedreven in het ontwerpen, inrichten en verbouwen van horeca, hospitality, onderwijsinstellingen, kantoren en sportaccommodaties. Radius is dankzij een uitgekiend concept, vakbekwaam personeel en vele jaren praktijkervaring uitgegroeid tot een specialist in het ontwerpen van publieke ruimtes. Ons bureau weet ’ingedutte’ interieurs de juiste impuls te geven. Radius gaat daarbij verder dan het presenteren van een simpel ontwerp. Wij wegen de wensen van de opdrachtgever en zoeken naar de juiste balans tussen de beoogde functie en de beschikbare ruimte. Synergie is bij Radius geen loze kreet, maar een serieus streven. In onze ontwerpprocessen draait het om creativiteit én functionaliteit. Ieder interieur dat Radius ontwerpt is volstrekt uniek. Tegelijk verliezen we nooit uit het oog welke doelgroep er van de ontworpen ruimtes gebruik gaat maken. Radius hecht veel waarde aan sfeer. Ambiance is een sleutelwoord in onze inrichtingen.
RV wand en plafond spuitbedrijf
R.V. Wand & plafondspuitbedrijf is een eenmanszaak gestart in 1999 na 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt als afwerker / spackspuiter. In die jaren is er veel ervaring opgedaan op het gebied van spackspuitwerk.
Sanitair
Online sanitair kopen? Dump Sanitair staat voor goedkoop sanitair van A-merken, zoals Grohe, Geberit, Sphinx, Villeroy & Boch (V&B).
Stendi project-en woningbouw
Projectbouw en woningbouw door Stendi
Suzan Van Dijk
Vochtproblemen, Voor elke vochtprobleem zoals vochtplekken, beslagen ramen, vocht in de kruipruimte heeft HSD Vochtbestrijding een passende oplossing.
topseal
het kitbedrijf van nederland
Trappen
Op betrapt.net worden dagelijks exclusieve, unieke of grappige trappen betrapt!
Vakmanschaponline.nl
Vakmanschaponline biedt uitkomst bij het vinden van bedrijven die gespecialiseerd zijn in verschillende diensten, services en producten. Heeft u een kavel gekocht? Is uw woning of bedrijfspand toe aan een onderhoudsbeurt? Wilt u uw interieur (laten) veranderen? Bent u toe aan een nieuwe tuin? En hoe wilt u dit financieren? Voor iedere dienst, service of product waarvoor u een vakspecialist nodig heeft kunt u hier terecht. U heeft namelijk de keuze uit meerdere bedrijven per vakgebied. Van nieuwbouw, verbouw, onderhoud, inrichting en de financiering hiervan tot aan een nieuwe tuin; u vindt hier de juiste bedrijven.
Vakzeker.nl
Plaats een omschrijving van ke klus op de site en je ontvangt snel meerdere reacties en biedingen van vakmensen. Het is gratis, snel geregeld, anoniem en bespaart je veel geld.
Vakzer.nl
Plaats je klus GRATIS, VRIJBLIJVEND & ANONIEM op Vakzer.nl en ontvang snel meerdere offertes van onze vakmannen. Vakzer.nl is hét netwerk van vakmannen in alle disciplines, door heel Nederland. Plaats je klus en laat je verrassen! Vakkundige groet, het Vakzer.nl team Vakman? Schrijf je nu in en betaal tot augustus 2010 niets voor de diensten van Vakzer.nl.
van Kronenburg dakwerken Schijndel
Voor al uw dakwerken, platdak, dakleer dakisolatie zinkwerk voorbedrijf, overheid en partikulier
Van Wijk Houtindustrie
Als het van hout gemaakt kan worden, maken wij het! Gespecialiseerde timmerfabriek in het maken van ramen, deuren en kozijnen. Maar ook voor al uw bijzonder timmerwerk. Levert aan ondernemers, maar ook aan particulieren, wij kunnen het ook voor u plaatsen!
Viadak - Dakrenovatie
Specialist in het Renoveren van uw oude pannendaken, isoleren, Dakrenovatie en plaatsen van Velux dakvensters.
Voegbedrijf
Voegbedrijf
Vos Infra Service
Vos Infra Service voor betaalbaar riool en straatwerk
werkspot
De marktplaats voor klussen van nederland.
Woning renovatie
Koers is een specialist in vastgoedonderhoud zoals o.a. kantoor renovatie en woning renovatie in de omgeving Rotterdam, den Haag en Utrecht. Door de inzet van kwalitatieve bedrijfsmiddelen en flexibele, gemotiveerde en deskundige medewerkers kunnen wij facilitaire diensten verlenen met een hoge servicegraad tegen redelijke kosten. Kijk snel op onze website voor meer informatie.