Afslanken

Dieet.nl
De dieet en sportvoeding site van Nederland - Een gezond Alternatief!
Docteronline.nl
Bij dokteronline.com kunt u uw recept en medicijn online bestellen. Uw medicijnen worden per aangetekende post verstuurd door een verzendapotheek.
Drogisterij.net
Drogisterij.net is een online drogisterij met ruim 15.000 producten


Effectief afvallen met Luxopunctuur
Eindelijk een methode die de belangrijkste oorzaak van overgewicht effectief aanpakt. Afvallen met Luxopunctuur maakt écht het verschil! Deze unieke methode is wetenschappelijk bewezen effectief. Het speciale behandelingsprotocol met Luxopunctuur is ontwikkeld met één duidelijk doel voor ogen: het volledig herstel van de juiste werking van de stofwisseling, waardoor je verantwoord én duurzaam je overtollige vet kwijtraakt. Verder zorgt Luxopunctuur ervoor dat je goed gemotiveerd blijft en je lichamelijk en geestelijk goed voelt. Het speciale voedingsprogramma is gebaseerd op normale traditionele voedingsmiddelen en je zult heerlijk kunnen eten zonder hongergevoel. Deze volledig natuurlijke methode maakt dus geen gebruik van supplementen of pillen. De Luxopunctuur methode zorgt voor een nieuw evenwicht in lichaam en voedingspatroon. Want je ideale gewicht is een gezond gewicht. Verlies de overtollige kilo's vet en win gezondheid en energie dankzij Luxopunctuur.
fitnessapparaat.nl
Fitnessapparaten
Garant-o-Matic
Garant-o-Matic is een postorderbedrijf dat ook actief is op internet met een uitgebreide webshop (www.garantomatic.nl). Het assortiment bestaat voornamelijk uit huishoudelijk, gezond, slank, textiel, handigheidjes en decoratief.
GemakkelijkAfslanken.nl
Nieuw in Nederland! Moeiteloos afvallen kan écht. Met behulp van de Calorie Blocker en de Calorie Burner. De Calorie Blocker bevat het bekende Afrikaanse cactusextract Opuntia ficus indica. Dit extract helpt u om ongemerkt en zonder hongergevoel minder calorieën in te nemen. Met behulp van de Calorie Burner valt u nóg sneller af, omdat u de vetverbranding stimuleert. Zo vormen deze twee producten het ideale 'afslankduo'.
Medicijnnet.nl
Medicijnnet Heeft voor alle mogelijk kwalen wel iets. Bij een goede voorbereiding van de vakantie kan een bezoek aan medicijnnet.nl niet ontbreken. Maar ook voor slaapproblemen, erectieproblemen, afvallen, babies, homepathie, etc. Je kunt altijd terecht bij medicijnnet.nl
Otto
Otto staat bekend om haar uitgebreide en modieuze kledingaanbod, maar kent daarnaast ook een groot algemeen assortiment met onder meer meubels, computers, telefonie en huishoudelijke apparatuur. s'Werelds grootste online shopping site!
PowerAid
PowerAid is een sport voedingsupplement dat je helpt om beter te presteren. Power Aid zorgt ervoor dat je explosiever kunt trainen en net die extra herhaling kunt doen, waardoor je je spieren een extra aanzet kunt geven. Hoe groter de aanzet die je geeft hoe sneller de spier groeit. Tevens zorgt PowerAid voor een versnelling van je herstel na je training. Als je Power Aid gebruikt merk je dat je lichaam voldoende bouwstoffen binnenkrijgt om de spieren optimaal te laten herstellen.
Slim Form Patch
De Slim Form Patch? is 100% natuurlijk en te gebruiken door zowel mannen als vrouwen. Je hoeft geen pillen te slikken, je hoeft niet te vasten. Met de Slim Form Patch? kan je gewicht verliezen en normaal blijven eten. Echter, je gaat veel minder eten. De formule is succesvol omdat ze zo eenvoudig is. De Slim Form Patch? zorgt er simpelweg voor dat je geen trek meer hebt in al die lekkere extra?s die je dik maken.
Sport-Thieme.nl
Verzendhuis: Schoolsport, clubsport, fitness, vrijetijdssport, therapie
Vet Vernietiger XTR
De Vet Vernietiger XTR is het best verkochte afslankproduct op internet in 2004. En ook dit jaar heeft de Vet Vernietiger XTR weer duizenden mensen geholpen om hun streefgewicht te bereiken. Afslanken ging nog nooit zo gemakkelijk. Zonder dieet, zonder inspanning.
Vitalisonline.nl
Wil je Herbalife kopen en heb je geen uitgebreide begeleiding (meer) nodig? Bij ons koop je met 20% korting op de Herbalife adviesprijzen. Dus: * 20% korting * Snelle levering * Betrouwbaar internetadres * Geen verzendkosten boven €100 * Neutrale verpakking * Gratis meetschema * Gebruiksaanwijzingen te downloaden * Maaltijdrecepten * Advies per e-mail * Alle programma's voldoende voor een maand
Vitamust
Vitamust is de grootste online winkel voor voedingssupplementen van Nederland (o.a. multivitamine, afslankpillen, seksueel stimulerende preparaten). Onze hoogwaardige vitamine- en kruidenpreparaten zijn op wetenschappelijke basis ontwikkeld en hebben een bewezen werking. Vitamust-produkten zijn alleen via internet verkrijgbaar.
Voeljegezond.nl
Postorderbedrijf in gezondheidsproducten!
Yves Rocher
Schoonheidsverzorging met 100% natuurlijke producten.