Ogen laten Laseren

Eye Correct
Veilig ooglaseren in het super moderne Dunya Oogziekenhuis in Istanbul. Vertrouwd en betaalbaar. In het afgelopen zes jaar zijn er meer dan 12000 Nederlanders in dit ziekenhuis geholpen. Zie www.EyeCorrect.nl voor meer info.
Eyescan Ooglaserkliniek
Oogkliniek Eyescan biedt u laserbehandelingen uitgevoerd door ervaren artsen gespecialiseerd in refractiechirurgie, met behulp van de nieuwste lasertechnieken. Als enige oogkliniek in Nederland is Eyescan zowel TNO als ISO gecertificeerd.
Medical Travel Service
Medical Travel Service zorgt ervoor dat u niet meer afhankelijk bent van de bril of lenzen. Voor een betaalbare prijs bieden wij u een compleet verzorgd arrangement aan in Istanbul voor een kwalitatief goede ooglaserbehandeling.


Ogen laseren
FYEO Medical biedt oogbehandelingen aan. Wij beheersen elke techniek op het gebied van refractieve chirurgie, zo kunnen we voor ieder paar ogen de oplossing met het beste resultaat aanreiken, of het nu gaat om ogen laseren of lens implantatie.
ooglaser behandeling
Ooglaser behandeling? Terug een scherp zicht tegen scherpe prijzen: Alma Care. Een perfecte ooglaser behandeling in Istanbul voor 1450 euro. Contacteer ons.
Ooglaseren
Vision Ooglaseren (in Amsterdam en Rotterdam) biedt u de meest veilige manier van ooglaseren aan uitgevoerd door de meest ervaren ooglaserteams van Nederland. Overtuig uzelf hiervan en maak een afspraak voor een uitgebreid ooglaser vooronderzoek.