Honden Fokkers

De Walberg
Labradors zijn de gezinshonden. Ze zijn liefvoor de kinderen en willen het hun baas graag naar de zin maken. Bovendien zijn ze zeer veelzijdig te gebruiken (gezinshond, blindegeleide hond, jachthond, speurhond, enz.). Wij fokken labradors van topklasse. Alle ouderdieren hebben stamboom, zijn zeer goed of uitmuntend op show, hebben uitstekende karakters, zijn getest op HD, OCD, PRA en Cataract. Onze ouderdieren voldoen aan de aller hoogste eisen van dit moment.
hummelstabij
6 friese stabij's online en pups
Jaklho Shiba Inu
Een leuke, informatieve website over het Japanse hondenras de Shiba Inu. Veel foto's, video's en met regelmaat een webcam die aan staat.


lhasa apso kennel Close To Perfection
Lhasa Apso kennel Close To Perfection
Mickchidas
Fokker Langhaar Teckels
Odijkershof
Wij hebben ruime ervaring met het omgaan, verzorgen en fokken van rashonden. U kunt ons helpen de pups zo goed mogelijk te socialiseren, wij stellen U daarom in de gelegenheid om Uw uitgekozen pup zo vaak mogelijk te bezoeken. Liefst in het weekend, zodat wij ook alle tijd hebben om de nodige informatie te geven, en U al vast voor te bereiden als de pup bij U thuis komt.
Rhodesian Ridgeback Kennel Of Mwanadongo
Wij hebben een geregistreerde kleine kennel. Onze honden leven bij ons in huis en pups groeien op in de woonkamer waar zij optimaal gesocialiseerd worden. Naast onze honden hebben we ook katten, zodat de pups ook daaraan kunnen wennen. Voor informatie en nieuws over eventuele nestplanning kunt u terecht op onze website.
Saarlooswolfhonden kennel yumoja
wij selecteert vooral op karakter en gezondheid. Ouder dieren worden officieel getest op HD, PRA, Cataract en Dwerggroei . Wij staan voor een optimale socialisatie en begeleiding van onze honden. Wilt u zich orienteren in het ras neem dan even een kijkje op de pagina s van mijn website. Daar vind u alles over de saarlooswolfhond en onze honden . Wilt u meer weten over pups en waar u op moet letten als u een saarlooswolfhonden pup aanschaft, neem dan even contact met ons op
Sniezyka Bajka
Wij hebben af en toe een nestje Tatrapups .Al onze fokhonden vrij van HD en Ned e.o.Int Kamp . Onze honden wonen allemaal bij ons in huis waar ook de pups geboren worden.
Upperclaws
Sinds 1982 importeren en fokken wij labradors uit de best gekwalificeerde Britse en Ierse werklijnen. De 'Upperclaws' labradors zijn zeer succesvol in de jachtvelden. Tevens presteren zij goed in jachthondenproeven en/of veldwedstrijden.
vanxetica
Franse bulldogkennel
Grote Munsterlander Kennel van Dorka's Plek
Info, foto's, rasbeschrijving, grote munsterlanders Meiske van het Exelseveld en Vrommes van Dorka's Plek
Labrador Maastricht
Onze Labradors Coda en Rosha
Budushchie
over onze barsoi Gimme.
Nature's-Finest
Wij zijn gespecialiseerd is in het fokken van american staffordshire terrier. Nestinformatie, algemene info over het ras, fokbeleid en handige links. Mvg, Bianca en Gwen
Engelse Cocker Spaniel Kennel Rimijali's
Kleine huiselijke Kennel voor de Engelse Cocker Spaniel.
Feli Fey Golden Retrievers
Golden Retriever kennel Feli Fey fokt golden retrievers in huiselijke sfeer.
"van de Kasteelbeemd" Heidewac
van de Kasteelbeemd | Kleine Munsterlander- of Heidewachtelkennel | honden gefokt op gezondheid, karakter, werklust en schoonheid | dekreu aanwezig