Honden Algemeen

A Dogs House
Cadeau artikelen van de hond, huisdieren en wildlife. Neem eens een kijkje op onze website! Leuke cadeau's voor moeder, vader, familie, vrienden en kennissen!
BeestachtigGoed.nl
Alles voor uw huisdier. Gemakkelijk thuisbezorgd! In heel Nederland. Bovendien LAGE PRIJZEN! En unieke producten. Kijk op de website!
Border Collies Europe
Border Collies die dagelijks een kudde schapen laten grazen in het natuurgebied Oostrandbos.


bos-poedels
Site over poedels
Casa Hoya
Portugese Waterhonden kennel. Op onze website vind u veel foto's en informatie over onze honden!
casper
Hallo, wij hebben in onze trimsalon nog plaats voor u hond wij zullen hem optimaal verzorgen in onze modern ingerichte trimsalon wij doen knippen plukken effileren scheren in de behandeling zit inbegrepen wassen nagels knippen oren verzorgen en de hond in model zetten of volgens de rasstandaard of na u eigen aangegeven fantasie model wij zien u snel Casper’s Trimsalon
Casper Trimsalon
In overleg met u worden alle rashonden getrimd naar de laatste rasstandaard en rasloze honden naar uw of onze fantasie mits de vachtstructuur het toelaat. maar ook voor regelmatige borstel en/of kambeurten van uw hond of het wassen van uw huisgenoot kunt u bij mij terecht. In de winter kunt u uw hond ook gewoon laten trimmen, eventueel kan de vacht wat langer blijven. Bedenk echter dat honden meer last van vocht dan van kou hebben en… lang haar blijft lang nat. Denk niet dat trimmen onnatuurlijk is maar bedenk dat er geen honden in de natuur voorkomen. Ook hoort bij de trimbeurt het schoonmaken van de oren, knippen van de nagels, verwijderen van teken, Het zal duidelijk zijn dat een trimmer meer is dan alleen een kapper. Ze hebben een gedegen opleiding gevolgd voor de algemene verzorging van de hond. Bovendien zal een goede trimmer niet aarzelen om indien nodig u door te verwijzen naar de dierenarts.
Chibaby
Waar Chihuahua's nog echte honden zijn met karakter en temparament
Digit Dog
Digit Dog is de distributeur in de Benelux van het Metrodogs hondenwasstraat concept. Tevens zijn wij groothandel in dierenbenodigdheden met o.a. de verkoop van grote merken als Chipie, Wouapy, Ines de la Fressange, Zazu en Gravel Dogs Technology
Digit Dog verkoop van "de hondenwasstraat van Nederland" en hondenbenodigdheden
Digit Dog is de distributeur in de Benelux van het Metrodogs hondenwasstraat concept. Tevens zijn wij groothandel in dierenbenodigdheden met o.a. de verkoop van grote merken als Chipie, Wouapy, Ines de la Fressange, Zazu en Gravel Dogs Technology
Dogsinneed.nl
Podencoworld, hier vind je informatie over honden en puppies uit Spanje en specifiek over de Podenco, beschrijvingen van deze rashonden, artikelen over Podenco's, adoptie van deze bijzondere honden, alles wat u wilt weten over deze honden, een gezellig podenco forum en nog veel meer, Dogsinneed is de meest uitgebreide Podenco hondensite van Nederland.
Dribbels hondenforum
Kom ook eens een kijkje nemen op ons hondenforum http://www.dribbels.nl/ En schrijf gezellig met ons mee. Vertel iets over jouw hond en plaats er een foto bij of reageer op andere mensen op het forum Geef het ook door aan je vrienden. Knuffel van Dribbel en Banjer
Het Hokken Domein
Het Hokken Domein is de leverancier voor Uw Hondenhokken, Hondenkennels, (Auto) Benches, Puppyrennen, Hondenbuggy`s, Transportboxen, papegaaien- parkietenkooien, volier's en diversen andere Dierenverblijven. Wij leveren alleen kwaliteits produkten voor een scherpe prijs
Honden Page
Een algemene site over honden met een encyclopedie, fokkers, uitgebreide rasbeschrijvingen, een hondenforum, een fotogallerij en nog veel meer
hondenbed.nl
Dog's Companion® bestaat sinds 1994. Via de webshop hondenbed.nl worden kwalitatief hoogwaardige hondenbedden aangeboden. Het Dog's Companion hondenbed bestaat uit een binnenbed gevuld met kleine polystyreen parels, die de unieke eigenschap bezitten de warmte te reflecteren. Ook vormt het hondenbed zich naar het lichaam. Deze combinatie maakt het hondenbed onweerstaanbaar voor iedere hond! Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diverse kleuren; van klassieke Schotse tartans tot aardetinten en trendy uni-kleuren.
Hondenschool Nijmegen - Martin Gaus Hondenschool Nijmegen
Hondenschool,trainingen en cursussen voor uw hond/puppy
Hondenshop.nl
Diverse voedingspreparaten, middelen tegen parasieten, tekenverwijderaars, vachtverzorging en nog veel meer
hondenuitlaat Snuffel
Hondenuitlaat Snuffel Blije honden tevreden bazen Ik laat uw hond uit.


Hondenuitlaatservice Gooi
Voor een vrolijke en uitgelaten hond.
Hondenuitlaatservice Hilversum
Voor een vrolijke en uitgelaten hond.
Hondenwijzer.com
Hondenwijzer.com is een site over het gedrag en het diervriendelijk opvoeden van honden. Hier vindt men nuttige informatie voor hondenbezitters en voor iedereen die een hond wil aanschaffen. Hondenwijzer.com Een site over gedrag en opvoeding. Via deze site zijn ook boeken, DVD?s en andere hondenaccessoires te bestellen.
Huisdierendokter.nl
Een alternatieve diergeneeskunde site voor hond, kat en knaagdier
Maltezers Lady en Rakker
Mijn site gaat over onze maltezers lady en rakker,verder vind je hier fotoalbums vele animaties van honden een flash gastenboek en diverse links
of storm valley
Website over 2 scandinavische hondenrassen, de finse spits en de laplandse herdershond.
Syllie
hondenuitlaatservice voor de middagwandeling voor omgeving Rosmalen (ook groote wielen!), Empel, Berlicum en 's-Hertogenbosch-oost.
Trimsalon Miranda
Trimsalon Miranda de trimsalon waar nog alle rassen worden gedaan, groot of klein dat maakt voor ons niet uit
Trimsalon Wil
Trimsalon voor lang- en kortharige katten. Wij komen ook aan huis. Heemskerk, Beverwijk, Haarlem, Velserbroek, Uitgeest, Casticum, Velsen, Assendelft, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, IJmuiden, Aerdenhout, Noord-Holland, Bloemendaal. Trimmen, Wassen, plukken, scheren, effileren, ontklitten, verzorging. Katten: Maine Coon, Pers, Boskatten, Perzische katten, Britse Korthaar.
Stichting hondenbemiddeling een eigen hok
Herplaatsing van alle rassen honden uit en door heel Nederland.
www.hondenkleding.punt.nl
hondenkleding voor alle soorten honden. Ze worden door ons gemaakt dus u heeft altijd een uniek pakje voor uw hond uw eigen inbreng is ook mogelijk
Cazan's hondentraining
Wij trainen honden op een natuurlijke manier. Alleen privé training aan huis.
Hondentrimsalon Lousan
Al bijna 25 jaar een vertrouwd adres! Voor een deskundige behandeling die uw hond verdient.
Chihuahua Fashion webwinkel
Wij hebben in ons assortiment Chihuahua honden kleding, accessoires, halsbanden, speeltjes, verzorging, en nog veel meer Chihuahua artikelen.
Chihuahua Fashion de online webwinkel voor uw vier
Makkelijk, vertrouwd, goedkoop en snel, bestel bij Chihuahua Fashion.nl! De leukste online webwinkel voor uw trendy Chihuahua viervoeter. Wij hebben al onze producten op voorraad, zodat wij snel kunnen leveren.
Hondenbrein
Honden trainingen speciaal gericht op honden met probleemgedrag
Hondenverzekering
Een bezoek aan de dierenarts kan behoorlijk duur zijn. Met de huisdierenverzekering van Online Verzekeren hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de rekening. Consulten van de dierenarts of dierenspecialist, geneesmiddelen en zelfs het plaatsen van de identificatiechip is verzekerd. U bent zeker van de beste zorg voor uw huisdier.
db-alliance
Heropvoeding en herplaatsing van Engelse en Amerikaanse staffordshire
Chihuahua-shop
De leukste online shop voor alle kleine rassen mandjes ,kleding,riemen etc ! Gespecialiseerd in Chihuahua artikelen.
sabrina's trimsalon
Behandelingen die ik uitvoer : Het trimmen en knippen van de vacht. Het wassen & föhnen van de vacht. De reiniging van de oren. Het knippen van nagels. Het uitdrukken van anaalklieren (indien nodig). U kunt terecht voor de gehele vachtverzorging van alle hondenrassen. Ook kunt u uw hond alleen laten wassen en fohnen.
Top4Dog
Online dierenwinkel voor honden waarbij een deel van de opbrengst naar het Top4Dog steunfonds gaat om honden in nood te helpen. Géén hogere prijzen voor u, wél een goed gevoel cadeau want met elke aankoop maakt u dus twee honden blij! Unieke kanskoopjes in de koopjeshoek. Gespecialiseerd in o.a. hondenmanden en kleden, dealer van o.a. Doggy Bagg, Velboa en Innopet. Een overzichtelijk assortiment van goede kwaliteit in combinatie met unieke acties. Natuurlijk mét alle voordelen van thuiswinkelen maar dan wel in een persoonlijk jasje.
chobolobo
Hondenuitlaatservice Chobolobo te Heerhugowaard. Uitlaatservice voor honden die plezier willen maken. De honden roedelen totdat iedereen is uitgeravot (Minimaal drie uur uitgelaten, exclusief reistijd)
Hondenplanet
honden website met artikelen over honden, hondenshow, honden evenementen en nog veel meer!
Hondenuitlaatservice ErOpUit Berkel en R
Hondenuitlaatservice in Berkel en Rodenrijs voor wandelingen met maximaal 5 gasthonden of anders gezegd 'less is more'. Voor Lansingerland en Pijnacker met wandelingen in geschikte natuur.
De Uitgelaten Hond
Het online honden magazine. Actuele informatie, nieuws, honden video's, documentaire, leuke weetjes, hondenvoer vergelijken en veel meer!
Hovawartforum
Gezellig forum voor en door hovawartliefhebbers, met veel informatie en verhalen over de hovawart.
www.deblijerakker.nl
Exclusieve hondenopvang in Huiselijke Kring, geen kennels. Uw hond geniet de vrijheid die hij thuis gewend is. Uitlaatservice op maat. Wij laten uw hond(en) ook individueel uit.
trimsalon linda
De trimster is niet alleen een kapster, ze is een specialist waar het welzijn van de hond vooropstaat. Er is een gedegen opleiding aan vooraf gegaan waarbij alle facetten van het welzijn van de hond is behandeld. Uw hond is bij trimsalon Linda in goede handen.