Hoeden

Hoedensalon CRZ
Hoedenontwerpster Caroline de Roy van Zuydewijn ontwierp al heel veel hoeden voor bekende mensen. Zo ontwierp ze bijvoorbeeld in 2002 de hoed van prinses Irene voor het huwelijk van prins Willem-Alexander en prinses Maxima.
Hoeden en Zo
Nienke Visser is de ontwerpster van de hoedenwinkel Hoeden en Zo. Speciale hoeden maken is haar passie. De meeste hoeden worden voor u in opdracht gemaakt door haar zelf. Een bijzonder ontwerp bedenken en maken is voor haar steeds weer een nieuwe uitdaging. Op de website staat een afwisselende verzameling van de hoeden: doe vooral uw inspiratie daarbij op. Dat variëert van bruidshoeden tot designhoeden voor officiële gelegenheden: van Ascot tot Prinsjesdag. Maar daarnaast zijn er ook hoeden voor dagelijks of zondags gebruik. Laat de hoed weer hoofdzaak worden. Elke hoed is door het handwerk weer anders. Dat maakt u als hoedendraagster uniek. De winkel is gelegen naast de grootste kledingzaak van Nederland Voorwinden te 's-Gravendeel.
online winkelen
UV-bescherming tegen de zon kleding, uv polo, uv t shirt, uv, uv sweater, uv T-shirt, uv hoed, uv paraplu, uv shirt, uv badpak, uv trui, uv baby, uv badmode