Cattery

Alanocats
Wij zijn een kleine cattery die af en kittens hebben uit geteste ouders.Onze katten lopen vrij door ons hele huis en beschikken over een afgeschermde achtertuin.Regelmatig staan wij op kattenshows in binnen-en buitenland.
Atropos
Wij zijn een kleine cattery in Barendrecht vlakbij Rotterdam. Onze poezen lopen vrij door het hele huis en kunnen meestal ook naar buiten in de kattenren. Wij fokken alleen met geteste dieren voor FIV, Felv, HCM en PKD. Onze dieren zijn voor ons belangrijk om wie ze zijn en gezondheid en geluk van de dieren staan voor ons voorop. Eind januari 2009 verwachten wij weer kittens! Als u een cattery zoekt waar een goede socialisatie zeer belangrijk is, bent u bij ons aan het goede adres. Voor meer informatie kijk op onze website of stuur een e-mail.
Cattery The Sunkids
Cattery The Sunkids is een cattery met al meer dan 25 jaar ervaring met Maine Coon katten en langharige Perzische katten.


Proudly Present
Cattery Proudly Present
Ragdoll Cattery De Las Estrellas
Ragdoll Cattery in Arnhem
Ragdollcattery Cincuenta Y Cinco
Onze Ragdoll cattery in Arnhem. Rasbeschrijving, onze katers en poezen, onze kittens en meer
cattery-yasoeraya
heilige Birmaan cattery
catteryvanjoybimiro
wij zijn een cattery in terneuzen joybimiro. wij gaan kittens voor de hobby fokken. in de kleur blauw, lilac en chocolate. marc en noella van eetveldt met de poezen joy en biba