Boten

112boot.nl
Watersportportal. Op de site is een overzicht te vinden van bedrijven in de watersport; zeilmakers, stralers, onderhoudsbedrijven, watersportwebwinkels, accuhandelaren etc. De bedrijven zijn gesorteerd op provincie.
Bootland Watersport
Het adres voor uw watersportartikelen, scnelle levering, groot assortiment en scherpe prijzen.
Boten sloep
Zandbergen Watersport ontwikkelt voor u een Zarro sloep naar wens: u kiest, wij denken mee. De complete lijn Zarro sloepen en loungeboten, is een volledig Nederlands product dat is ontwikkeld door Zandbergen Watersport en Offenga Polyester. Het is onze filosofie om met veel zorg en aandacht een waardevaste en betrouwbare sloep te produceren met een ongekend comfort en uitstekende vaareigenschappen.


Botenspeurder.nl
Boot (ver)kopen? Plaats gratis advertenties en voeg tot 4 foto's toe. In principe kunt u alles plaatsen, mits het gerelateerd is aan boten, watersport, recreatie etc.
Botenverhuur Dieper-Zicht
Verhuur van grote luxe sloepen met kap stuur en kussens voor 1 tot 10 personen. Zeilboot verhuur valk en BM,grote motorboten verhuur van 1 tot 8 personen. Bij boot huur gratis uitgebreide vaarroutes of puzzeltochten te leen.
euro-yachtcharter.nl
Zeilvakanties in Kroatie. Gezinsvakanties met begeleiding en flottielje.
Jachthaven Advies
Advies in ontwikkeling, beheer en renovatie van jachthavens
jetsplaza
welkom bij jetsplaza de site waar je kan verkopen en kopen. JETSKI'S WATERSCOOTER JETBOTEN onderdelen fun kleding trailers stalling easy-parking bedrijven dealers clubs pilots wedstrijden evenementen gastenboek gestoelen goederen schade jetski's we heten iedereen welkom bij jetsplaza.
Marine Consultants
Wijma Marine Consultants is een onafhankelijk bureau die de volgende diensten verleend aan de jachtbouw: Eigenaarsvertegenwoordiging, bouwbegeleiding, verzorgen van jacht documentatie en constructief ontwerp.
Openboten.nl
Ruime keuze in roeibootjes, kayaks, zeilbootjes, visboten en opblaasboten. Onze merken: Bic, dragon marine, rhino, walker bay, c-tek en lazy jack
Peters Security Boot beveiliging
Peters Security de specialist op het gebied van bootbeveiliging, track & trace, brandpreventie, inbraakpreventie. Peters Security een vertrouwd en veilig gevoel !
SailTime NL
Ervaar het gevoel van een eigen boot voor een fractie van de kosten
Sloep kopen
Zandbergen Watersport ontwikkelt voor u een Zarro sloep naar wens: u kiest, wij denken mee. De complete lijn Zarro sloepen en loungeboten, is een volledig Nederlands product dat is ontwikkeld door Zandbergen Watersport en Offenga Polyester. Het is onze filosofie om met veel zorg en aandacht een waardevaste en betrouwbare sloep te produceren met een ongekend comfort en uitstekende vaareigenschappen.
Somar Bootverhuur
Bootverhuur in Friesland
Tourboten & Sloepen
Nederlands fabrikaat hand gebouwde polyester tourboten
vaarbewijsthuiscursus
Vaarbewijs thuiscursus CD-ROM kunt u bij ons aanschaffen en gebruiken voor voorbereiding. Mondelinge vaarbewijs cursussen aangeboden. Vaarbewijs 1 cursus op 5 avonden. Spoedcursus vaarbewijs op 2 zaterdagen. Marifooncursus op 3 avonden. Privé les ook aangeboden. Tel: 0165-546707, www.vaarbewijsthuiscursus.nl Email: rs@yachtconsult.com.
Varen met Dinges
Varen met Dinges is onbezorgd verzorgd genieten. Op de boot dinges kunt u vergaderen, feesten, genieten van een meergangendiner of barbecue. De boot Dinges vaart voornamelijk rond Amersfoort en op het Gooimeer. Wij bezorgen u graag een onbezorgde verzorgde dag!
Veldman Yacht Charters
Veldman Yacht Charters, verhuur van luxe motorjachten Sneek


Wijbrandi Jachtbemiddeling & Boottransport
Wijbrandi Jachtbemiddeling & Boottransport. Vlotte verkoop van uw motorjacht vanaf uw eigen steiger. Dit levert vele voordelen op. Ook het adres voor boottransport tot 9m en 2750kg.
Yacht CE Marking
Eén website met daarop alle informatie voor het CE markeren van uw jacht. Via deze website wordt u door alle eisen en procedures van de Richtlijn Pleziervaartuigen geleid. Sjablonen, downloads en informatie!
Yachtconsult
Vaarbewijs Mondelinge cursussen te Breda, Bergen op zoom. Roosendaal Rotterdam, Dordrecht, Lage-Zwaluwe, Willemstad, Arnhem Vaarbewijs 1 cursus 5 avonden van 3 uur Euro 135.-- Start regelmatig U krijgt meer waar voor uw geld bij Yachtconsult! Spoedcursus vaarbewijs op 2 zaterdagen van 9.15 u. tot 17.15 u. ? 135.--. Marifooncursus 3 avonden Euro 90.-- Start jaarlijks januari, maart, mei en oktober Theoretische Kust Navigatiecursus 10 avonden Euro 220.-- Start op aanvraag, vraag Yachtconsult. Wilt u privé-les of een spoedcursus? Alles kan. Ook kunt u de VAARBEWIJS THUISCURSUS op CD_rom gebruiken om u voor te bereiden op het examen. Complete cursus vaarbewijs 1 op tijden die u zelf wenst en uitkomt Euro 45.00, eventueel met cursusboek Euro 16.95,--, CD met 800 examenvragen Euro 16,95 en een beknopt overzicht van de belangrijkste punten voor het examen Euro 7,50 ALLES SAMEN VOOR Euro 75.00 !!!! Voor CD-rom VB 2 aanvulling Euro 40.00 extra i.p.v. Euro 45.00 Of Tel. 0165-546 707 www.vaarbewijscursus.com Roland Sterker van Yachtconsult CWO erkende vaarinstructeur!! CWO staat voor Commissie Watersport Opleidingen Ook voor motorjachten op de binnenwateren van Europa o.a. Frankrijk, Italië, Duitsland Ierland
Zeiljachthuren.nl
Wilt u een zeiljacht of catamaran huren of gaat u liever tijdens uw zeilvakantie meezeilen, flottielje zeilen. Zeiljachthuren.nl biedt u zeilboten, catamarans en luxe zeiljachten op bijna iedere plaats ter wereld. Het IJsselmeer, de Wadden,Thailand, Griekenland, Kroatie, Middellandse Zee of Italië, als er gezeild wordt kunt u hier uw boot huren.
zeilbootverhuur
Wilt u zeilen over de Middellandse Zee en het Caribische gebied tot het Verre Oosten en de Stille Oceaan,zoals Sint-Maarten , Antiqua en Virgin Isands, Griekenland, Croatia, Turkije, Italië, Frankrijk.
Nautische-lifestyle
Alles voor een nautische, maritieme inrichting. Nautical kussens, nautische accessoires, maritieme meubelen etc.
scheepsramen
Scheepsramen en carrosserie ramen
De Brekken Lemmer
Yachtcharter en Watersportcentrum de Brekken uit Lemmer - Moderne, met een door veel groen omgeven jachthaven. De charterhaven ligt centraal tussen het Friese en Overijsselse merengebied en het IJsselmeer. Wie de wateren van Friesland of Noordwest Ov
Veilig Varen
Varen Doe Je Samen
Zeilenderwijs
Maak zeilen nog leuker ! Zeilenderwijs instructie, delivery en coaching
Zeilofferte.nl
Op zeilofferte.nl vindt je alle beste zeilmakers van Nederland. Deze kun je hier overzichtelijk vergelijken en gelijk een offerte opvragen.
zeilboot huren ijsselmeer
Verhuur van Bavaria zeilboten aan het IJsselmeer vanuit Enkhuizen
BB Inboards
BB Inboards is dé specialist op het gebied van OMC en Mercruiser benzineaandrijvingen.
Jachtmakelaar
Uw boot verkopen aan Bootgevraagd.nl, sneller en gemakkelijker dan bij een jachtmakelaar. U ontvangt binnen 24 uur een bod.
Plazaplein.nl
Advertentiesite voor auto's, boten en motoren
Salonboot Amsterdam
Rederij Bek is een rederij die verschillende boottochten verzorgt in de omgeving van Amsterdam op een schip dat uniek is voor de vloot zoals u die misschien kent. Wanneer u op zoek bent naar een exclusieve locatie voor een diner, borrel of voor het vieren van een feest dan is de Succes de perfecte locatie.
Bootschappen watersport
Nederlands grootste online watersportwinkel
Startpagina links - link startpagina webgids met g
Uitgebreide, handige startpagina. Zoeken in pagina's vol interessante, informatieve en leuke onderwerpen
Paul Alves
The Lighthouse Yachtbrokers voor de professionele verkoop en aankoop van uw jacht. Ga naar Yachtbrokers4u.com
Haarlemse Borrelbootjes
De Haarlemse borrelbootjes zijn specialist in groepsactiviteiten en bedrijfsuitjes op en rond het water. Tevens losse verhuur van bootjes.
selket inboardmotoren
Selket Inboards is dé specialist op het gebied van PCM en Mercruiser en Indmar benzineaandrijvingen. onderhoudswerkzaamheden aan MPI of EFI systemen, diverse tweedehands onderdelen
XL Marine
Groothandel in watersport produccten
Fresh Marine
Fresh Marine, Het merk schoonmaakmiddelen om uw boot of schip te reinigen
bootverhuur Friesland
Kuiper watersport is een bedrijf dat zich voornamelijk richt op het verhuren van motor- en zeilboten in de omgeving Friesland.
Groene Hart Sloepverhuur
Een lekker dagje erop uit met het hele gezin. Het mooiste stukje van waterrijk nederland helemaal zelf ontdekken. Ook voor bedrijfs en familie feesten incl. BBQ en picknick mogelijkheden.
www.dedrogejachthaven.nl
Ligplaatsen op de kant en met een handige door u zelf te bedienen lift uw boot snel en gemakkelijk te water laten. Goedkoop, veilig, 24/7 bereikbaar en een gezellig terras aan het water.
Boot Te Koop
Boot te koop bij VoordeligeBoten.nl. De keuze uit verschillende boten die te koop staan. Een voordelige geprijsde boot die te koop staat voor weinig geld.
TrackTraceShop
Het volgen en traceren van personen, vaar- en voertuigen d.m.v. GPS / GPRS
Led2Day
Led2Day verkoopt kwalitatieve LED-verlichting voor boot en caravan voor een redelijke prijs.
harjonpolyester
Wij leveren polyesterhars, epoxyhars, polyurethaanhars, giethars, glasmat, glasweefsel, glasband, plamuur, pu schuim, pigmenten, losmidel, siliconenrubber, latex, hechtprimer, kwasten, rollers enz.
Bootnetwerk.nl
De avontuurlijkste botensite van Nederland. Maak gratis een profiel aan over jouw boot en deel al jouw watersportervaringen met de rest van Nederland, want samen varen is veel leuker.
Nano-Antifouling
Wij maken stalen, aluminium boten water/vuil/aangroei afstotend d.m.v. het aanbrengen van een één of twee componenten coating. Het meest gebruikelijke onderhoud dat met verf uitgevoerd moet worden is het aanbrengen van antifouling. Vermijden dat de vervuiling in de verf dringt, het verbeteren van de bescherming van de romp. Voorkomen of verminderen van welke vervuiling dan ook, zowel dierlijk als veroorzaakt door algen, mosselen, microorganisme. Het bereiken van de gewenste snelheid met minder weerstand. Verminderen van brandstofverbruik door het verminderen van de waterweerstand. 6% minder brandstofverbruik!
Sloep in Friesland huren
Yachtcharter Lemmer sloepverhuur voor dagtochten op de friese meren
Zeilschip Ijsselmeer
Wanneer u een zeiltocht op het Ijselmeer overweeg is de Radboud het geschikte zeilschip. De Radboud is namelijk de grootste driemastklipper van het Ijsselmeer. Voor al uw zeiltochten of dagtochten op het Ijselmeer kunt u dus altijd terecht bij de Rabdoud.
nautigawatersport.nl
Nautiga Watersport is gespecialiseerd in touwwerk, reinigingsproducten, maritieme beeld en audio en open boten.
Electrische buitenboordmotoren
informatiesite rondom varen met electrische buitenboordmotoren met nieuws, links, advertenties en artikelen
Yachtcharter Huerter
Zin in wind en weer? Huur dan een van onze goed onderhouden zeiljachten in Stavoren, gelegen in Friesland en aan het IJsselmeer. Geniet van wind en weer bij meestal goede zeilwind, bezoek de zeehonden op het Wad en meer af in de gezellige havenplaatsjes aan het IJsselmeer of op de Wadden. Beleef gezellige avonden aan boord of in de 'gemütliche' kroegen en restaurants. Yacht Charter Huerter biedt u zorgeloos zeilplezier en u kunt altijd op onze goede service vertrouwen.
vos citycruise
Luxe yachtcharter voor dagtochten Rotterdam e.o.
BluePowershop
Bluepowershop is de grootste online shop voor Victron energiesystemen. Hier vindt u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. U geniet van hoge kortingen door direkte fabrieksinkoop en een goed advies door 35 jaar Victron ervaring.
Boot transport
Op uShip regelt u uw boottransport. Het is simpel en gratis. Er kan een transport opdracht geplaatst worden op de site en vervolgens bieden transporteurs op deze opdracht.
Boot Verkopen
Uw boot verkopen aan ContantGeldVoorJeBoot.nl. Verkopen van je boot snel en gemakkelijk. U ontvangt binnen 24 uur een bod.
Boten te koop
Bij Bola Maritiem in Zuid-Holland koopt u een betaalbare (kajuit)sloep of boot - Tevens reparatie en onderhoud zoals antifouling en winterstalling.
De Kooiman Groep
Door een onderlinge, hechte samenwerking worden menskracht, kennis en materiaal binnen de Kooiman Groep optimaal benut. Deze uitwisseling maakt de partners nog sterker en hierdoor wordt ook de kwaliteit van werken verder vergroot. Klanten profiteren op die manier optimaal van de diversiteit in disciplines, outillage en capaciteiten.
Last minute zeilvakanties
Droomzeilvakanties voor een leuke prijs over de hele wereld.
ARAS Shipbrokers B.V.
scheepsmakelaars gespecialiseerd in: - Maritieme Consultants - Aan- en verkoopbemiddeling van alle types zeegaande schepen (droge lading, Mpp, Container etc), zowel tweedehands als nieuwbouw - Scheepstaxaties